Καρκίνος με Ωροσκόπο Τοξότη

Αυτός ο συνδυασμός είναι γενικά ευνοϊκός, αλλά ο Καρκίνος (Νερό) και ο Τοξότης (Φωτιά) δεν συμφωνούν πάντα, πράγμα που προκαλεί προβλήματα.

Η επιρροή του Τοξότη φέρνει ειλικρίνεια. Το πρόβλημα είναι πως ο Καρκίνος προτιμά να αποφεύγει τα πράγματα, ενώ ο Τοξότης να τα αντιμετωπίζουν.

Είναι ένας άνθρωπος που σοκάρει μερικές φορές μιλώντας τόσο καθαρά που πληγώνει τους άλλους.

zodia-zvdia-22

Άλλες φορές, δεν μιλάνε καν για αυτό, και αν τους πιέσετε να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα απλά θα σας αγνοήσουν.

Η ιδιοσυγκρασία τους οφείλεται στον συναισθηματικό Καρκίνο  και στον φλογερό Τοξότη. Έρχεται και φεύγει.

Ο Καρκίνος με Ωροσκόπο Τοξότη είναι γενικά γενναιόδωρος, και δεν θα καταλάβετε ποτέ αν είναι το ίδιο γενναιόδωρος με όλους ή μόνο μαζί σας.

Αυτός ο Καρκίνος όταν είναι περιτριγυρισμένος από άλλους μοιάζει σαν Τοξότης. Είναι ομιλητικός, κοινωνικός και του αρέσει το φλερτ.

Η επιρροή του Τοξότη του δίνει μία τάση να ταξιδεύει. Οι Τοξότες λατρεύουν τα δωμάτια ξενοδοχείου περισσότερο από τα υπνοδωμάτιά τους. Τα διαβατήριά τους είναι πάντα έτοιμα.

Όταν συνδυάσουμε έναν Καρκίνο με έναν Τοξότη, παίρνουμε ένα άτομο που αγαπά τα ταξίδια, αλλά η αγαπημένη του στιγμή είναι όταν γυρίζει σπίτι.

Ο Καρκίνος με Ωροσκόπο Τοξότη θα έχει ένα σπίτι που θα μοιάζει με βωμό. Τον χαλαρώνει. Ακόμα και έτσι όμως, ίσως να μην περνά πολλή ώρα στο σπίτι του.

Όταν τα πράγματα στο σπίτι είναι ήρεμα και σταθερά, τότε ο Καρκίνος με Ωροσκόπο Τοξότη έχει το κίνητρο να τα κάνει ακόμα καλύτερα.