Κάρτες HAL. Το ριζικό των συντροφικών σχέσεων

ταρο-μυθοι-αληθειες-taro-ταρω

Κοινοποίηση:

Κάρτες HAL. Το ριζικό των συντροφικών σχέσεων

Η μαντική Hal G. ερμηνεύει τα μελλούμενα για την αγάπη, τα οικονομικά και την γενικότερη προσωπική τύχη… για κάθε ζώδιο!

Αναλυτικά για όλα τα ζώδια –πρόβλεψη για 1-3 εβδομάδες:

Κριός: ΧΡΗΜΑ – ΧΡΥΣΕΣ ΛΙΡΕΣ

zodia-zvdia-22

Εσείς το μόνο που θέλετε, είναι να βρεθείτε ανάμεσα σε οικονομική σταθερότητα και να φτιάξετε την ψυχολογία σας … επιτέλους. Όσο, για την ερωτική σας ζωή, να μην έχετε καμία ανησυχία, αυτός που έχει φύγει και χωρίς δικαιολογία, θα γυρίσει μετανιωμένος.

Ταύρος: ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ

Δεν θα πρέπει να αφήσετε κανέναν …να σχολιάζει και να ενοχλεί την σχέση σας. Εσείς που βιώνετε μια προβληματική κατάσταση με τον άνθρωπο σας, αποφύγετε τις συμβουλές από τρίτους. Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, θα υπάρξουν ευχάριστες ανατροπές που θα σας ισορροπήσουν.

Δίδυμοι: ΕΙΔΗΣΗ – ΓΡΑΜΜΑ

Εσείς που είστε μόνιμα και ακατάπαυστα, σε μια αγωνία για τον σύντροφο σας, και τα μυστικά του συναισθήματα, πραγματικά δεν έχετε με κάτι να φοβάστε, καθώς θα δείτε τις επόμενες ημέρες, την ερωτική του διάθεση να κορυφώνεται προς εσάς.

zvdia-098

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Καρκίνος: ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

Μπορεί να υπάρχει στην καρδιά σας, μια ερωτική ιστορία που ακόμη σας πληγώνει. Αυτό είναι κάτι που από την άλλη πλευρά, θα σπεύσει μέσα σε αυτόν τον μήνα, για να ξεκαθαρίσουν … παλιές εκκρεμότητες και να κάνουν τις προτάσεις τους για το μέλλον.

Λέων: ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ

Αυτές τις ημέρες θα έχετε κάποιες ειδήσεις – αφίξεις – επικοινωνίες από έναν πρώην σύντροφο σας, που μέσα στην καρδιά του έχει μια επιθυμία, που ακουμπάει την πιθανότητα μιας ισχυρής επανασύνδεσης. Εσείς ξέρετε για το αν… θα αφήσετε την πόρτα ανοιχτή.

Παρθένος: ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ

Δεν μπορεί εσάς κανείς να σας κοροϊδέψει. Υπάρχει η εσώτερη σας ανάγκη να μιλήσετε σε όλους του εμπλεκόμενους, και την δική σας θέση να την ξεκαθαρίσετε. Το πιο πιθανόν είναι … να κάνετε τους αληθινά ενδιαφερόμενους να σας πλησιάσουν άμεσα.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Ζυγός: ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Το σύμπαν σας στέλνει όλη την θετική του ενέργεια … για να αποσαφηνίσετε, στο άτομο που αγαπάτε, τις προθέσεις και τις σκέψεις σας. Μην πείτε όμως πολλά. Καλό θα ήταν να περιμένετε, να σας πει και η άλλη πλευρά, τα μπορεί και τι προτίθεται πια να σας προσφέρει.

Σκορπιός: ΔΟΞΑ – ΑΤΟΜΟ ΚΥΡΟΥΣ

Το ευχάριστο πάνω στο ζώδιο σας, είναι ότι επιτέλους ο άνθρωπος σας θα σπάσει την σιωπή του, και θα σας εξομολογηθεί τι είναι τελικά αυτό … που τον κρατάει πίσω, και καθυστερεί από το να σας προσφέρει περισσότερα… όπως τυχόν να τα είχατε συμφωνήσει κάποτε.

zodia-agni

Τοξότης: ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Εσείς που είστε μόνοι, η τύχη σας προκαλεί για να ανοίξετε τα μάτια και φυσικά την αγκαλιά σας, σε ένα καινούργιο πρόσωπο, που μάλλον θα γίνει ο μόνιμος σύντροφος σας. Αυτό δεν είναι όμως κάτι … που θα γίνει εύκολα και αυτόματα…χρειάζεται και η δική σας προσφορά.

Αιγόκερως: ΑΝΩΤΕΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ – ΚΑΛΟ ΜΑΤΙ

Μπορεί να είσαστε ή έστω να αισθάνεστε μόνοι αυτήν την εποχή, αλλά είναι μόνο για το τώρα. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε κάποια νέα που θα σας έρθουν από φιλικά πρόσωπα, γύρω από μια καινούργια γνωριμία που θέλουν να σας κάνουν.

tarw-erwtoskopio

Υδροχόος: ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΚΒΑΣΗ

Εσείς αυτό που θέλετε αυτήν την εποχή είναι επιτέλους να μπορέσετε να λύσετε τις επικοινωνιακές σας διαφορές με τον άνθρωπο … που σας ενδιαφέρει και να έρθετε πιο κοντά. Στα καλά της εποχής εντάξτε και ξαφνικό χρήμα

Ιχθείς: ΑΝΤΡΑΣ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟΣ

Ψάχνετε για κάποιες συγκεκριμένες απαντήσεις, από τον σύντροφο σας, που ακόμη δεν έχουν έρθει. Μην απελπίζεστε. Υπάρχουν λόγοι, που θα σας τους φανερώσει άμεσα, μαζί με τις αληθινές του προθέσεις, για την μόνιμη και σταθερή πορεία της σχέσης σας.

zodia-zvdia-oroskopio-11