ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΡΑ

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΡΑ

 

Το υπέρτατο αγαθό στη Ζωή, σε αντίθεση με αυτό που ακούμε συνήθως, δεν είναι η υγεία (χωρίς βέβαια να υποτιμώ την αξία της). Το υπέρτατο αγαθό είναι η ισορροπία του εαυτού μας, μεγάλα τα ποσοστά των ανθρώπων χάνουν την υγεία τους εξαιτίας της μη ελεγχόμενης ισορροπίας τους.Όπως και αν είναι όμως σίγουρα η ισορροπία είναι ένας δρόμος που μπορεί να οδηγήσει στην επιτυχία.

 

Σε συντριπτικό ποσοστό τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος άνθρωπος είναι δυο …. το συναισθηματικό-συντροφικό πεδίο και επαγγελματικό-οικονομικό.

Η λύση στα δυο αυτά μεγάλα θέματα μπορεί να έρθει μόνο μέσα από την εξέλιξη μας, την μετάλλαξη του σημερινού εαυτού σε ένα ανώτερο , ικανότερο και πιο δυνατό εαυτό , σε έναν Υπέρ-εαυτό.

zodia-zvdia-22

Τρεις είναι οι βασικοί παράγοντες που μπορούν να απογειώσουν το σημερινό ”στατικο” , ”φυλακισμενο” εαυτό.

 

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η προσωπική ενέργεια η σωματική δύναμη , η εγρήγορση , η αισθητική εικόνα , ο κατακλυσμός του οργανισμού με χιλιάδες άχρηστες ουσίες , είναι παράγοντες που μας κρατούν δέσμιους και σε χαμηλά επίπεδα απόδοσης.Το κυνήγι της ενέργειας δεν είναι απαραίτητα ένας ψυχαναγκασμός με εξαντλητικές δίαιτες η εξοντωτική γυμναστική.Υπάρχουν τρόποι και γνώσεις για να κατακτήσουμε αυτό που πρέπει να κατέχουμε.

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΡΑ

taro-zodia-098

 

Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Όπως λέει και ο Ηράκλειτος ”απο όλα γίνατε ,γιατροί, μαθηματικοί,μηχανικοί κλπ ένα όμως ξεχάσατε να γίνετε ….Άνθρωποι.

Υπάρχουν στη συμπεριφορά κανόνες, νόμοι ,όπως παντού στο Σύμπαν.Οι άνθρωποι όμως τους ξεχνούν και βγαίνουν από τα όρια αυτών των κανόνων , έτσι όταν ,για παράδειγμα, κάποιος τους εγκαταλείπει τότε θυμούνται να ψάξουν το ”γιατι” η όταν δεν βρίσκουν σύντροφο πιστεύουν ότι όλοι οι άντρες είναι …….η ότι όλες οι γυναίκες είναι ……και δεν βλέπουν ότι απλά δεν ξέρουν με ποια συμπεριφορά θα μπορούσαν να γοητεύσουν η να δεσμεύσουν το αντίθετο φύλο και είναι απίστευτο πόσο εύκολα και γρήγορα μαθαίνουν να παίζουν το παιχνίδι της γοητείας , κερδίζοντας αυτό που πριν από κάποιο καιρό έμοιαζε άπιαστο.

 

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΡΑ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Κάποιος επιτέλους πρέπει να μας πει την αλήθεια, πρέπει όμως και εμείς επιτέλους να την αναζητήσουμε , να δεχτούμε όχι μόνο να την ακούσουμε ,άλλα και να την αποδεχθούμε γόνιμα και όχι με μια στείρα διάθεση.Να γίνει η αλήθεια το πεδίο της προσωπικής μας μάχης για την επιτυχία και όχι να βιώνουμε ένα ψεύτικο λαβύρινθο που μας εγκλωβίζει μοιραία σε λάθος εκτιμήσεις άρα και πράξεις, χάνοντας τελικά αυτό που θέλουμε να κερδίσουμε.Ίσως η αλήθεια να ”ποναει” όπως λένε , όμως είναι βέβαιο πως τελικά θα μας κάνει νικητές.

 zodia-astra-tarot

Στο πλαίσιο αυτής της αναζήτησης-κατασκευής αυτού του ανώτερου εαυτού , που θα είναι ικανός να 

 

φέρει την απόλυτη επιτυχία ο Διονύσης οργανώνει προσωπικές και ομαδικές ,συμπυκνωμένες, δράσεις ώστε να γίνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα η αφύπνιση και η πρόοδος του εαυτού.

Με τεχνικές που προσφέρουν τόσο οι θετικές επιστήμες Κοσμολογία,Κβαντική φυσική (αντιγράφοντας και εφαρμόζοντας τους φυσικούς νόμους του Σύμπαντος στην καθημερινότητα) όσο και οι θεωρητικές επιστήμες Φιλοσοφία ,Ψυχολογία(κάνοντας πράξη τη θεωρία), αλλά και με εργαλεία από άλλες πήγες ,όπως η Θρησκεία(που προσφέρει την Αγάπη για το όλο) η την Αστρολογία (που μπορεί να δώσει βοήθεια στην κατανόηση της πορείας μας) η ακόμα και από τις ξεχασμένες τεχνικές των αρχαίων λαών που μας προσφέρει σήμερα η Ανθρωπολογία . Μόνη προϋπόθεση είναι η απόλυτη θέληση κάποιου να πολεμήσει για την προσωπική του επιτυχία καθώς σε επίπεδο ικανότητας είναι βέβαιο πως όλοι μπορούν , αρκεί να μάθουν το ”πως”.

 

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΡΑ

Μην μένεις παραπάνω στην θάλασσα της απάθειας(παράγωντας όλο και περισσότερα λάθη) κανε ένα βήμα προς την επιτυχία σου , αν σε εγκατέλειψε και τον/την θέλεις απεγνωσμένα πίσω η αν ο έρωτάς σου παραμένει ανεκπλήρωτος ,αν δεν μπορείς να βρεις ένα αξιόλογο σύντροφο η αν τα επαγγελματικά σου δεν βρίσκουν τον δρόμο τους ,τότε θα μάθεις πως όλα αυτά είναι συνέπειες του δοσμένου σχήματος και ότι μπορείς εύκολα και γρήγορα να αρχίσεις να παίρνεις αυτά που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

Μια και μόνη επαφή με το Διονύση θα ανατρέψει τα δεδομένα θα προκαλέσει τη λογική σου και θα διευρύνει την αντίληψή σου , κατανοώντας ότι αυτό που ζητάς τόσο πολύ δεν είναι τελικά ένα άπιαστο όνειρο.

astrologia-zwdia-oroskopio-67