Κινέζικο Ωροσκόπιο και ερωτικό I-CHING!

ζωδια-σημερα-αστρολογια-ηλιος-καρκινος

Κινέζικο Ωροσκόπιο και ερωτικό I-CHING!

Ο νέος μήνας, παρελαύνει γεμάτος από καταστάσεις που θα βοηθήσουν όλα τα ζώδια, για ολοκληρώσουν όνειρα και σκοπούς.

Κινέζικο Ωροσκόπιο, πιο αναλυτικά :

ΠΟΝΤΙΚΟΣ : ΤΖΕΝ

zodia-zvdia-22

Θα πρέπει να κινηθείτε πιο προσεχτικά στα οικονομικά σας, που θα έχουν πολλές και έντονες ανακατατάξεις. Είναι μόνο στην δική σας ιδιοσυγκρασία, πώς θέλετε να συνεχίσετε την καθημερινότητα σας.

ΒΟΔΙ : ΚΑΝ

Θα λάβετε σημαντική βοήθεια από το άνθρωπο σας, που θέλει και αυτός πια να συμμετέχει πιο ενεργά μέσα στην ζωή σας και την οικογενειακή σας καθημερινότητα.

ΑΛΟΓΟ : ΓΚΕΝ

Έχετε ζορίσει και πιέσει υπερβολικά τον εαυτό σας, απλά και μόνο για να είναι εντάξει με όλους. Μάλλον, έχετε αφήσει και στο περιθώριο, τον άνθρωπο σας, που έχει παράπονα.

Κινέζικο Ωροσκόπιο και ερωτικό I-CHING!

ΚΑΤΣΙΚΑ : ΚΟΥΝ

Έχετε ένα πολύ αυστηρό και αδιαπέραστο ύφος, που δείχνει ότι υπάρχουν αρκετά προβλήματα μέσα στην σχέση σας και που πρέπει να μιλήσετε άμεσα με τον άνθρωπο σας.

zodia-543

ΠΙΘΗΚΟΣ : ΛΙ

Υπάρχει ένα νέο πρόσωπο, στην ζωή σας, που σίγουρα έχει κάνει την καρδιά σας, να χτυπά. Εδώ θα πρέπει να προτάξετε και την λογική σας, για να δείτε τα πάντα πιο σφαιρικά.

ΚΟΚΟΡΑΣ : ΤΣΙΕΝ

Όσο μεγαλώνετε τόσο και πιο πολύ αισθάνεστε την ανάγκη, για έναν σοβαρό και μόνιμο δεσμό. Αυτό είναι κάτι που από τον νέο μήνα, θα κάνει την εμφάνιση του.

ΣΚΥΛΟΣ : ΝΤΟΥΙ

Υπάρχει ένας ιδιαίτερος άνθρωπος, που κατά καιρούς σας πλησιάζει και μετά πάλι απομακρύνετε από εσάς. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να το τερματίσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

ΧΟΙΡΟΣ : ΓΚΕΝ

Πολλές και καλές επαγγελματικές προτάσεις, θα έχετε μέσα στις επόμενες εβδομάδες, και κάπως έτσι τα οικονομικά σας προβλήματα, θα λυθούν.

Κινέζικο Ωροσκόπιο και ερωτικό I-CHING!

ΤΙΓΡΗΣ : ΚΑΝ

Εσείς και ο άνθρωπος σας, όταν είστε στα καλά σας, είστε οι πιο τέλειοι σύντροφοι. Αυτό είναι και κάτι που κατά καιρούς το διακόπτει το δικό σας παρελθόν.

ΛΑΓΟΣ : ΤΖΕΝ

Η εποχή του Αυγούστου, είναι πάρα πολύ καλή για εσάς και τα οικονομικά σας όνειρα, που μπορούν να ολοκληρωθούν και να φέρουν το αποτέλεσμα που θέλετε.

zodia-88

ΦΙΔΙ : ΚΟΥΝ

Είναι κάποια ζητήματα, που υπάρχουν μέσα στην ζωή του συντρόφου σας, που ευτυχώς από τον νέο μήνα, θα λυθούν και η σχέση σας θα εξελιχθεί ομαλά.

ΔΡΑΚΟΣ : ΛΙ

Έχετε καταφέρει να δημιουργήσετε όλες τις προϋποθέσεις, για να μην ξανα- ενοχληθεί το ταίρι σας, από δικές σας υποθέσεις, και ειδικά από τον πρώην σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66