Κριός με Ωροσκόπο Παρθένο

Ένας Κριός παίρνει τα ηνία από την αρχή. Ένας Παρθένος τα παίρνει όταν τα θαλασσώσετε.

Ο φίλος ή ο σύντροφος που ανήκει στο ζώδιο του Κριού και έχει Ωροσκόπο Παρθένο είναι ένας συνδυασμός ελέγχου και κριτικής. Όπως και να σχετίζεστε μαζί του, θα προσπαθήσει και ίσως κάνει τα πάντα για εσάς.

Όποτε και αν δεχτείτε τη βοήθεια ενός Κριού με Ωροσκόπο Παρθένο, πάντα θα εύχεστε να μην το είχατε κάνει. Αυτό που ξεκινά σαν ρομαντισμός καταλήγει σαν αίθουσα διδασκαλίας.

zodia-zvdia-22

Πώς να καταφέρετε να κρατήσετε έναν Κριό με Ωροσκόπο Παρθένο μακριά από τις δουλειές σας; Είτε προσπαθήστε να είστε καλύτεροι σε όλα από αυτόν ή δώστε του κάτι δύσκολο να κάνει το οποίο απαιτεί πολύ χρόνο.

Με τη πρώτη ματιά το ζώδιο του Κριού είναι τελείως αντίθετο από το ζώδιο της Παρθένου. Όμως έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά, μία έντονη αίσθηση παρέκκλισης και αντίφασης.

Δεν μπορείτε να κοροϊδέψετε έναν Κριό με Ωροσκόπο Παρθένο. Ο Κριός δεν έχει καμία διάθεση για κομπλιμέντα. Η Παρθένος τον κάνει παρατηρητικό, δίνοντάς του τη δυνατότητα να βλέπει και τις μικρότερες λεπτομέρειες.

Ο Κριός του δίνει την ορμή να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια με οποιοδήποτε κόστος. Η Παρθένος τον κάνει να μένει με αυτά που τον ωφελούν.

Την ίδια στιγμή που ο συγκεκριμένος Κριός νιώθει την ανάγκη να κάνει κάτι για να τελειώνει –μπορεί να μην είναι τέλειο αλλά το ολοκληρώνει-, Η Παρθένος τον κάνει να βλέπει όλες τις λεπτομέρειες και να τελειοποιεί τα πράγματα.

Ο Κριός με Ωροσκόπο Παρθένο μοιάζει αναίσθητος, απαθής και επιφυλακτικός, αλλά οι άνθρωποι δεν πρέπει να το εκμεταλλευτούν αυτό. Ο Κριός έχει τη δύναμη να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Θα αλλάξει τις λέξεις του με τέτοιο τρόπο που θα εκπλαγούν όσοι βρίσκονται απέναντί του.