Κριός με Ωροσκόπο Σκορπιό

Ο Κριός είναι αξιόπιστος και ειλικρινής. Πιστεύει με τη καρδιά του πως όλοι έχουν το δικαίωμα να:

-είναι αληθινοί με τον εαυτό τους

– είναι αληθινοί στη συμπεριφορά τους

zodia-zvdia-22

Και

-να διατηρούν τη ταυτότητά τους ό,τι και να γίνει.

Ο Κριός με Ωροσκόπο Σκορπιό είναι ζεστός και παθιασμένος. Ποτέ δεν θα μπορέσετε να χαρακτηρίσετε  τον συγκεκριμένο άντρα ή τη συγκεκριμένη γυναίκα δειλούς. Ο Κριός με Ωροσκόπο Σκορπιό αναπτύσσει συναισθήματα για οποιαδήποτε κατάσταση διανύει.

Αν σχετίζεστε ερωτικά με τον συγκεκριμένο Κριό, θα ζήσετε τα πάντα, από την έκσταση μέχρι τη βαθιά ντροπή. Αυτό το άτομο δεν αδιαφορεί για τίποτα απολύτως.

Η εγκράτεια δεν είναι κάτι που έχει ο συγκεκριμένος Κριός. Το πάθος του είναι κάτι που το κολλάτε σαν απλό κρυολόγημα.

Μερικές φορές εσείς είστε το πάθος τους και πρέπει να προσέξετε, διότι μπορεί να σας καταστρέψει με τη φωτιά του. Ο Κριός είναι φλογερός και παθιασμένος όταν σας συναντά. Σας θέλει τόσο πολύ.

Απολαύστε το πάθος του, αλλά μην το πιστέψετε 100%, διότι αυτό το άτομο έχει ωροσκόπο Σκορπιό. Οι Σκορπιοί είναι δύσπιστοι όσον αφορά τις σχέσεις και διαλέγουν προσεκτικά τους συντρόφους τους.

Αν σχετίζεστε ρομαντικά με έναν Κριό με Ωροσκόπο Σκορπιό και τα πράγματα ξαφνικά χαλαρώσουν ή νιώσετε πως πάγος μπήκε ανάμεσά σας, να κατηγορήσετε τον Ωροσκόπο Σκορπιό.

Όταν συναντάτε για πρώτη φορά έναν Κριό με Ωροσκόπο Σκορπιό θα δείτε πως είναι αρκετά καχύποπτοι και προσπαθούν να ανακαλύψουν τα ελαττώματά σας. Θα καταρρίψουν το οχυρό σας και θα σταματήσουν μία σχέση πολύ πριν συμβεί.

Όσο τρελός και αν φαίνεται πως είναι για εσάς, ο Κριός με Ωροσκόπο Σκορπιό ποτέ δεν πιάνεται κορόιδο στην αγάπη. Ο Κριός έχει υψηλά ιδανικά για τον εαυτό του, όπως και ο Σκορπιός, και προστατεύει πάρα πολύ την αξιοπρέπειά του.

Ο Κριός με Ωροσκόπο Σκορπιό μπορεί να ανιχνεύσει ένα χαρακτηριστικό από μίλια μακριά. Για αυτό αν υπάρχουν άνθρωποι αυτή τη στιγμή που διαβάζουν για το πώς να χειριστούν έναν άντρα Κριό με Ωροσκόπο Σκορπιό, η συμβουλή μου είναι να είστε αληθινοί και να ξέρετε που βαδίζετε.

Αν τους θέλετε, για το καλό σας να τους θέλετε πραγματικά. Ο Κριός με Ωροσκόπο Σκορπιό δεν θα δεχτούν να είναι ακόμα ένα άτομο στο χαρέμι σας.

Πιστέψτε με ο Κριός με Ωροσκόπο Σκορπιό θα το καταλάβει αμέσως…

Αν έχετε ήδη σχέση με κάποιον Κριό με Ωροσκόπο Σκορπιό και σκέφτεστε να χωρίσετε επειδή βαρεθήκατε, ή θέλετε να δείτε τι άλλο υπάρχει εκεί έξω, ή οποιαδήποτε άλλη χαζή δικαιολογία…

Αυτός ή αυτή ξέρει ήδη τι σκέφτεστε.

Αυτός ή αυτή έχει κάνει ήδη την έρευνά του.

Η συμβουλή μου είναι η εξής:

Φρεσκαριστείτε, πείτε στον Κριό με Ωροσκόπο Σκορπιό πως θέλετε να βγαίνετε και με άλλους. Θα σας σεβαστεί για αυτό, αλλά ίσως και να σας παρατήσει μόνιμα, για αυτό να είστε προετοιμασμένοι.