Κριός με Ωροσκόπο Αιγόκερω

Οι βασικές πνευματικές συμπεριφορές του Κριού και του Αιγόκερω είναι εντελώς αντίθετες. Η διαφορά γίνεται εμφανής όταν η παρορμητική πλευρά του Κριού έρχεται σε αντίθεση με τη ρεαλιστική πλευρά του Αιγόκερω.

Ο Κριός είναι ουτοπικός. Ο Αιγόκερως είναι μίζερος και μελαγχολικός.

Η αναζήτηση της ουτοπίας παραμένει στον Κριό καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του όποιες συμφορές βρεθούν στον δρόμο του. Αυτό είναι ένα γοητευτικό χαρακτηριστικό που οι περισσότεροι άνθρωποι εκτιμούν στον Κριό. Αν και υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν πως απλά αποφεύγει την πραγματικότητα.

zodia-zvdia-22

Αν σχετίζεστε ερωτικά με αυτό το συνδυασμό θα είναι δύσκολο για εσάς. Ο Κριός και ο Αιγόκερως λατρεύουν την ελευθερία τους.

Προτιμούν να κάνουν τα πράγματα όταν θέλουν οι ίδιοι. Ο Κριός με Ωροσκόπο Αιγόκερω δεν θέλει να έχει κάποιον να του κάνει έλεγχο.

Με τον Αιγόκερω Ωροσκόπο, το συγκεκριμένο άτομο είναι αυτοδύναμο και ευγενικό. Ακόμα και σε αντιπαραθέσεις, ο συγκεκριμένος Κριός δεν είναι τόσο μαχητής όσο οι υπόλοιποι Κριοί. Ο Ωροσκόπος Αιγόκερως απορροφά το πάθος του Κριού, αλλά κάτω από την επιφάνεια, ο Κριός ακόμα έχει μία φλόγα πάθους μέσα του.