Κριός με Ωροσκόπο Ζυγό

Ο Κριός και ο Ζυγός είναι αντίθετοι. Οι δύο όψεις αυτού του νομίσματος πάνε κάπως έτσι: Ο Κριός έχει την ανάγκη να είναι η αιτία της φασαρίας, σε αντίθεση με τον Ζυγό που θέλει να περιτριγυρίζεται από αρμονία και ηρεμία.

Ο Κριός από μόνος του είναι τολμηρός, επιθετικός και χωρίς ίχνος διπλωματίας.

Ο Ζυγός είναι διπλωμάτης, κομψός και άνθρωπος «πρώτης κατηγορίας».

zodia-zvdia-22

Ο συγκεκριμένος συνδυασμός δημιουργεί ένα αδιάλλακτο άτομο (του τύπου κάνε ό,τι θέλεις, εγώ πάντως θα κάνω ό,τι θέλω), έναν επαναστάτη, κοινωνικό και αδιάφορο για την κοινωνική συμπεριφορά που είναι κατάλληλη ανάλογα με τη περίσταση.

 

Ο συγκεκριμένος Κριός διχάζεται ανάμεσα στην ανάγκη του Ζυγού να διατηρεί την ηρεμία με το να είναι ελκυστικός, και την έλλειψη ευελιξίας που χαρακτηρίζει τον Κριό.

Οι Ζυγοί είναι μεσολαβητές. Οι Κριοί είναι κυριαρχικοί και δεν του αρέσουν οι ήρεμες αλληλεπιδράσεις. Ο Κριός είναι αποφασιστικός και δεν του αρέσει να αφήνει κάτι στη μέση. Ο Ζυγός από την άλλη διστάζει και συχνά δεν βάζει τη καρδιά του στα πράγματα.

Ο Κριός με Ωροσκόπο Κριό σαν εραστής θα συνυπάρχει αρμονικά και με στοργή μαζί σας, και το επόμενο λεπτό θα τα καταστρέψει όλα για μία λεπτομέρεια.

Αυτή η εναλλαγή από την απόλυτη ηρεμία στην ακραία παθητικότητα είναι ανησυχητική. Απολαύστε τα συναισθήματά τους σήμερα, διότι αύριο τα πράγματα ίσως να αντιστραφούν.

Η δικαιοσύνη είναι πολύ σημαντική και για τους Κριούς και για τους Ζυγούς. Ο Κριός θα το πάρει προσωπικά και παθιασμένα ενώ ο Ζυγός θα δει τα πράγματα καθαρά και δίκαια.