Το ξόρκι της Παρασκευής

zwdia

Κοινοποίηση:

Θα χρειαστείτε τα εξής:

Ένα φύλλο χαρτί

Ένα αχρησιμοποίητο στυλό

zodia-zvdia-22

Αιθέριο έλαιο κάρδαμο

Ένα κρύσταλλο μαλαχίτη

Πράσινα φύλλα (αν κάνετε το ξόρκι την ώρα του Ταύρου)

Μπλε ή ροζ λουλούδια (αν κάνετε το ξόρκι την ώρα του Ζυγού)

Ένα ψαλίδι

 

Αν έχετε κάνει οποιοδήποτε άλλο ξόρκι για να ρυθμίσετε μια σχέση και δεν λειτούργησαν, δοκιμάστε αυτό πριν τα παρατήσετε, και αν ούτε αυτό δεν πιάσει, τότε δεν ήταν γραφτό. Κάντε το ξόρκι την Παρασκευή, ημέρα συνδεδεμένη με την Αφροδίτη, σαν να προσπαθείτε να τραβήξετε τη δύναμή της. Και αν το κάνετε την ώρα που ο ωροσκόπος βρίσκεται στον Ταύρο ή στον Ζυγό ακόμα καλύτερα.

 

Το ξόρκι

Γράψτε στο χαρτί το όνομά σας και το όνομα που σας ενδιαφέρει. Αν το ξόρκι αφορά ήδη υπάρχουσα σχέση που χρειάζεται καθοδήγηση τότε ζωγραφίστε ένα τετράγωνο γύρω από τα γράμματα. Αν είστε σίγουροι πως θέλετε να περάσετε την υπόλοιπη ζωή σας με αυτό το άτομο, ζωγραφίστε έναν κύκλο γύρω από τα γράμματα.

Κρατήστε το χαρτί και με τα δύο σας χέρια, κλείστε τα μάτια σας και με την εικόνα του άλλου στο μυαλό σας πείτε:

«Αν είναι το σωστό, αγαπημένε μου έλα σε εμένα.

Όπως έκανες ήδη μια φορά.

Και δεν έβλαψε κανέναν. Έτσι να γίνει.»

Αφού πείτε τα λόγια, κόψτε το χαρτί στο σχήμα που έχετε ζωγραφίσει και βάλτε το στη μαξιλαροθήκη σας. Αφήστε το εκεί μέχρι η σχέση να δείξει σημάδια αναζωογόνησης ή μέχρι να δεχτείτε το αναπόφευκτο.

 

 

 

 

Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την κοινή λογική για όλες τις οδηγίες σε αυτή τη σελίδα. Μην κάνετε κάτι το οποίο δεν φαίνεται ασφαλές. Αν υποψιάζεστε ότι το περιεχόμενο αυτής της σελίδας είναι σκόπιμα παραπλανητικό παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα.