Ένα δυνατό ξόρκι αγάπης

zwdia

Κοινοποίηση:

Θα χρειαστείτε τα ακόλουθα στοιχεία για αυτό το ξόρκι:

 

 

Θυμίαμα Φράουλα

 

Ροζ κεριά

zodia-zvdia-22

 

Ένα πιάτο φράουλες

 

Λιωμένη σοκολάτα

 

 

Είναι γνωστό πως η σοκολάτα είναι αφροδισιακό και είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στα φίλτρα αγάπης και τα ξόρκια. Σε αυτό το ξόρκι τα δύο συστατικά ενώνονται για να σας βοηθήσουν να μαγέψετε τους αγαπημένους σας.Οι φράουλες είναι γνωστές ως φρούτα των εραστών.

 

 

Να είστε πολύ ξεκάθαροι στο μυαλό σας για το τι θέλετε να συμβεί πριν ξεκινήσετε.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είναι σωστό να επηρεάσετε πρόσωπα παρά τη θέλησή τους ή ενάντια στη φυσική τους κλίση.Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό το ξόρκι για να προετοιμάσετε το έδαφος για την αληθινή σχέση.

Ανάψτε τα κεριά και το λιβάνι.

Βουτήξτε κάθε φράουλα στη σοκολάτα.

Καθώς το κάνετε αυτό, φανταστείτε εσάς και το άλλο πρόσωπο μαζί, απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου, όλο και πιο κοντά και ούτω καθεξής.

 

Πείτε τις παρακάτω λέξεις όσο προετοιμάζετε τους καρπούς:

 

Γιώργο, Γιώργο , έλα σε μένα(αλλάζετε βέβαια το όνομα)

 

ακόμα και τότε θα είσαι ελεύθερος

 

 

να έρθεις , να φύγεις όπως εσύ θέλεις

 

Μέχρι να σε διατάξει η καρδιά σου να μείνεις.

 

Πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν έχετε θέσει ένα χρονικό όριο σε αυτό, έτσι αν δεν μπορείτε να χειριστείτε μια ανοιχτή σχέση επιλέξτε διαφορετικές λέξεις.

Όσο απολαμβάνετε τα φρούτα μαζί, να είστε έτοιμοι να αναλάβετε την ευθύνη για ό, τι συμβεί.

 

ksorkia-agaphs

Αυτό το ξόρκι μπορεί να είναι αρκετά ισχυρό, ιδιαίτερα εάν χρησιμοποιήσετε τα ίδια ροζ κεριά, όταν το αγαπημένο σας πρόσωπο έρθει.Φράουλες και σοκολάτα υπάγονται στην κυριαρχία της Αφροδίτης, της θεάς του έρωτα, αν και υπάρχει η πεποίθηση ότι ο Δίας έχει επίσης μια σύνδεση με τις φράουλες.

 

 

 

 

Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την κοινή λογική για όλες τις οδηγίες σε αυτή τη σελίδα. Μην κάνετε κάτι το οποίο δεν φαίνεται ασφαλές. Αν υποψιάζεστε ότι το περιεχόμενο αυτής της σελίδας είναι σκόπιμα παραπλανητικό παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα.