Ξόρκι Επιστροφής

zwdia

Κοινοποίηση:

Θα χρειαστείτε τα ακόλουθα στοιχεία για αυτό το ξόρκι:

 

Ένα Rose quartz κρύσταλλο.

Ένα διαυγές γυάλινο ποτήρι γεμάτη με από πηγή (εμφιαλωμένο).

zodia-zvdia-22

Ένα σμαραγδένιο πράσινο ή ροζ κερί.

Ένα μικρό μπολ, αλλά αρκετά μεγάλο για να σταθεί το κερί μέσα

Ένα κομμάτι χαρτί περγαμηνή(πάπυρο) και ροζ ή πράσινο στυλό μελάνης.

 

 

Αυτό το ξόρκι θα πρέπει να γίνεται σε μια νύχτα με πανσέληνο, και μπορεί να γίνει με ή χωρίς κύκλο μαγείας. Βάλτε το Rose quartz στο ποτήρι του νερού και τοποθετήστε το έξω στην πανσέληνο για 4 ώρες. Χάραξε το όνομά σας και το όνομα του προσώπου που σας ενδιαφέρει στο πάνω μισό του κεριού, ενώ οραματίζεσθε μια εικόνα της επιδίωξής σας. Σταθείτε και ασφαλίστε το κερί στο μπολ έτσι ώστε να μην πέσει. Γράψτε τα ονόματά σας στον πάπυρο με το στυλό και περικυκλώστε με το σύμβολο της καρδιάς. Κόψτε τον πάπυρο σε μικρά κομμάτια και ανακατέψτε τα κομμάτια ενώ φαντάζεσθε τη συνάντησή σας και την ένωση στην ευτυχία. Σκορπίστε τα κομμάτια εντός του πυθμένα της λεκάνης γύρω από το κερί.

Πάρτε το ποτήρι του νερού από έξω και ανάψτε το κερί. Κρατήστε το ποτήρι ,αυξήστε την προσωπική σας δύναμη, ενώ οραματίζεσθε την πρόθεσή σας, και κατευθύνετε την ενέργειά σας στο νερό φωνάζοντας :

 

»ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΛΩ

 

ΕΛΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ»

 

Ρίχνετε το μισό νερό μέσα στο μπολ γύρω από το κερί και πάνω στα κομματάκια του πάπυρου, ενώ οραματίζεσθε την ικανοποίηση της πρόθεσή σας. Τώρα πιείτε το υπόλοιπο νερό και αφήστε την ενέργειά σας να κατευθυνθεί στο στόχο της. Τέλος χύστε λίγο κρασί στο έδαφος και ευχαρίστησε την Δύναμη για τη βοήθειά της. Αφήστε το κερί να κάψει μέχρι το νερό να σβήσει τη φλόγα του. Το υπόλοιπο κερί μπορεί να αποθηκευτεί και να χρησιμοποιηθεί εκ νέου, αλλά ρίξτε το νερό και τα κομμάτια πάπυρου έξω σε γυμνή γη.

 

 

 

Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την κοινή λογική για όλες τις οδηγίες σε αυτή τη σελίδα. Μην κάνετε κάτι το οποίο δεν φαίνεται ασφαλές. Αν υποψιάζεστε ότι το περιεχόμενο αυτής της σελίδας είναι σκόπιμα παραπλανητικό παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα.