Το πείραμα της βέρας

zwdia

Κοινοποίηση:

Θα χρειαστούν τα ακόλουθα στοιχεία για αυτό το πείραμα

 

Ένα ποτήρι κόκκινο κρασί

Μια χρυσή βέρα

zodia-zvdia-22

80 εκατοστά από κόκκινη κορδέλα

Ένα κρύσταλλο του ροζ χαλαζία

Ένα μπολ με κόκκινα λουλούδια

Μια εικόνα του ατόμου που θέλετε να προσελκύσετε

 

Δοκιμάστε αυτό το ξόρκι, όταν έλκεστε από κάποιον, αλλά η έλξη δεν φαίνεται να είναι αμοιβαία.Το ξόρκι θα βεβαιώσει ότι τίποτα δεν στέκεται στο δρόμο της διαδρομής για την αληθινή της/του. Αυτό το ξόρκι πρέπει να γίνεται την Παρασκευή.

 

Βάλτε τον κρύσταλλο μέσα στο ποτήρι με το κρασί και αφήστε το 3 ώρες στην πανσέληνο .Τοποθετήστε το ποτήρι στο κέντρο της λεκάνης με τα λουλούδια και βάλτε τη φωτογραφία μέσα στη λεκάνη απέναντί σας. Περάστε την κορδέλα μέσα από το δαχτυλίδι για να κάνει ένα εκκρεμές και, κρατώντας την κορδέλα μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη σας, αφήστε το δαχτυλίδι στο χείλος του ποτηριού, χωρίς να ακουμπήσει τα πλευρά.

Πείτε δυνατά το όνομά σας και το όνομα του ατόμου που σας ενδιαφέρει . Παύση για μια στιγμή, στη συνέχεια, επαναλάβετε τα δύο ονόματα δύο φορές. Τώρα κοιτάξτε την εικόνα και πείτε τα ονόματα γραμμα , γραμμα φωναχτά. Όπως λέτε κάθε γράμμα, το δαχτυλίδι πρέπει να χτυπά κάθε φορά το γυαλί.

Δέστε την κορδέλα γύρω από το λαιμό σας, με το δαχτυλίδι κοντά στην καρδιά σας,

φορέστε το δαχτυλίδι γιατί επόμενες τρεις εβδομάδες, βγάζοντας το μόνο για να επαναλάβετε το ξόρκι για τις επόμενες 3 Παρασκευές.

Αν μετά το τέλος της τρίτης εβδομάδας δεν υπήρξε καμία ένδειξη ότι το ενδιαφέρον σας γίνεται αμοιβαίο, τότε ίσως κάποια πράγματα δεν είναι γραφτό να γίνουν.

 

 

 

 

Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την κοινή λογική για όλες τις οδηγίες σε αυτή τη σελίδα. Μην κάνετε κάτι το οποίο δεν φαίνεται ασφαλές. Αν υποψιάζεστε ότι το περιεχόμενο αυτής της σελίδας είναι σκόπιμα παραπλανητικό παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα.