Λέων και Αποφάσεις

zwdia-zygos-zodia

Κοινοποίηση:

Οι σπουδαίες, μεγάλες αποφάσεις είναι το φόρτε του Λέοντα. Η ικανότητά του να τις παίρνει επιβεβαιώνει την αίσθηση πως είναι δυνατός και σπουδαίος και έχει την τάση να επιδιώκει θέσεις εξουσίας που τους επιτρέπουν να επιδεικνύει την αποφασιστικότητά του και την ικανότητά του να είναι αρχηγός.

Ο Λέων παίρνει τις καλύτερες αποφάσεις όταν είναι πεπεισμένος για κάτι και χρησιμοποιεί το έμφυτο ένστικτο του χαρτοπαίκτη που έχει για να διαλέξει τη σωστή λύση. Συχνά το κάνει αυτό με τόσο αυτοπεποίθηση που πείθει και τους άλλους, αλλά υπάρχουν φορές που η έμπνευσή του τον προδίδει. Μερικά συμπεράσματα βγαίνουν μόνο μετά από προσεκτική εξέταση όλων των παραγόντων και ο ανυπόμονος Λέων είναι συχνά πολύ βιαστικός και απερίσκεπτος για να δώσει τόσο επισταμένη προσοχή σε κάποιο θέμα –αν και ο ίδιος το αρνείται. Ο Λέων αργεί κάπως περισσότερο να πάρει μια απόφαση που αφορά την προσωπική του ζωή γιατί, όταν την πάρει, δεν του αρέσει να την αλλάζει –ιδιαίτερα αν αυτό τον αναγκάζει να παραδεχτεί πως έκανε λάθος. Πιστός στο Σταθερό ζώδιό του, θέλει να είναι σίγουρος για όλα πριν δεσμευτεί, με αποτέλεσμα αποφάσεις σχετικές με τον έρωτα και τη φιλία να μην παίρνονται εύκολα. Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο αυτό εκτιμούν πάνω από όλα την πίστη και την αφοσίωση και θέλουν να είναι σίγουρα για τις προθέσεις των άλλων πριν πάρουν μια οριστική απόφαση.

Η έμφυτη περηφάνια του και η λαχτάρα του να τον θαυμάζουν κάνει το Λέοντα ευάλωτο στη κολακεία. Για αυτό πρέπει να έχει επίγνωση αυτής της αδυναμίας του όταν πρόκειται να πάρει αποφάσεις που αφορούν άλλους, γιατί μερικοί μπορεί να την εκμεταλλευτούν για να επηρεάσουν τη κρίση του.

zodia-zvdia-22