Λέων και Διακοπές

Κοινοποίηση:

Σαν ζώδιο της Φωτιάς που είναι, οι Λέοντες κινούνται πολύ και λατρεύουν κάθε γρήγορο μεταφορικό μέσο όπως τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, τα ταχύπλοα σκάφη και τα αεροπλάνα. Όταν αποφασίσουν να ταξιδέψουν, για οποιοδήποτε λόγο, σχεδιάζουν το ταξίδι τους με ενθουσιασμό και φαντασία.

 

Είναι ρομαντικοί και το μόνο που θέλουν είναι να λιάζονται και οι άλλοι να τους θαυμάζουν. Πολλοί Λέοντες νιώθουν ιδιαίτερα άνετα στην Ιταλία και τη Γαλλία, χώρες στενά συνδεδεμένες με το ζώδιο αυτό. Γενικά οι Λέοντες λάμπουν περισσότερο όταν είναι επιτυχημένοι. Έτσι οι Λέοντες, όταν

έχουν πολλά χρήματα, ταξιδεύουν συχνά και με ιδιαίτερο στυλ. Αλλά ακόμα και οι Λέοντες με πιο περιορισμένα οικονομικά, παρασύρονται συχνά από τα ακριβά τους γούστα. Καθώς προτιμούν το άνετο , συνήθως διαλέγουν πολυτελή ξενοδοχεία. Είναι επίσης γενναιόδωροι και σπαταλούν σημαντικά χρηματικά ποσά για τη διασκέδαση όλων όσοι αποτελούν την παρέα τους.

zodia-zvdia-22

 

Οι Λέοντες αντιμετωπίζουν τη ζωή σαν ένα μεγάλο ταξίδι. Χρειάζονται συνεχώς νέες εμπειρίες για να ολοκληρώνονται σαν άτομα και τα ταξίδια τους δίνουν την ευκαιρία να πλαταίνουν τους ορίζοντές τους. Τους αρέσει ο στόμφος και είναι ιδανικοί για ταξιδιωτικοί πράκτορες, αφού μπορούν να δουν τα καλά σημεία οποιουδήποτε ταξιδιού.

Οι Λέοντες παλεύουν πολύ για φήμη και πλούτο και αν, για να το πετύχουν, χρειάζεται να ταξιδέψουν, θα το κάνουν ευχαρίστως. Παρόλα αυτά , αν το ταξίδι δεν πετύχει, οι Λέοντες δε θα χαλάσουν τη διάθεση των γύρων τους.