Λέων και Διασκέδαση

Κοινοποίηση:

Για τους Λέοντες οι γιορτές και οι κοινωνικές εκδηλώσεις καλύπτουν μια φυσική εσωτερική ανάγκη. Τους αρέσει να δέχονται στο σπίτι τους αλλά διακρίνονται και ως καλεσμένοι, για αυτό αν θέλετε κάποιον να δώσει ζωή στο πάρτι σας, δεν έχετε παρά να καλέσετε ένα Λέοντα. Θα συμπεριφερθεί με στυλ, θα ταιριάξει με όλους τους άλλους καλεσμένους σας και θα μοιραστεί γενναιόδωρα το κέφι και τη χαρά τους. Ο Λέοντας είναι ο ιδανικός καλεσμένος.

Στους Λέοντες αρέσουν τα βραδινά ρούχα όταν βγαίνουν να διασκεδάσουν και επιδιώκουν να εντυπωσιάσουν με το ακριβό και πολυτελές ντύσιμό τους. Είναι διασκεδαστικά, θερμά και κοινωνικά άτομα που δίνουν ζωντάνια σε κάθε συγκέντρωση. Δε διστάζουν να ανοίξουν πρώτοι το χορό –μάλιστα θα ενοχληθούν αν τους προλάβει κάποιος άλλος.

Οι Λέοντες θέλουν να τα κάνουν όλα με στυλ και για αυτό δεν υπολογίζουν τα έξοδα όταν πρόκειται να δεχτούν κόσμο στο σπίτι τους. Αν σας καλέσει ένας Λέοντας στο πάρτι του, φροντίστε να ντυθείτε κατάλληλα για τη περίσταση –φτάνει να μην προσπαθήσετε να επισκιάσετε τον οικοδεσπότη ή την οικοδέσποινα! Ετοιμαστείτε πάντως να διασκεδάσετε γιατί θα προσφερθεί ό,τι καλύτερο. Όλα θα είναι οργανωμένα με επισημότητα και γούστο. Κανένας δεν μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα από ένα Λέοντα.

zodia-zvdia-22

Οι άνθρωποι που γεννιούνται σε αυτό το ζώδιο έχουν μια έμφυτη τάση προς τη μεγαλοπρέπεια και την επισημότητα. Δεν παραλείπουν να γιορτάσουν κάθε περίσταση (επέτειοι, , ονομαστικές εορτές κλπ) και τα πάρτι που δίνουν μένουν αξέχαστα. Δίνονται ολόψυχα στις προετοιμασίες της γιορτής.