Λέων και Δυνατότητες

zwdia-leon

Κοινοποίηση:

Όπως ο κυρίαρχος πλανήτης του, ο ήλιος, ο γενναιόδωρος, μεγαλόκαρδος Λέων ζει για να ακτινοβολεί φως και ζεστασιά. Αυτά τα άτομα θέλουν να βρίσκονται πάντα στο προσκήνιο και να αποτελούν το κέντρο της προσοχής. Για αυτό ψάχνουν απεγνωσμένα να ανακαλύψουν ένα ταλέντο ή κάποιες ικανότητες που θα τους επιτρέψουν να διακριθούν και να λάμψουν. Από τη στιγμή που θα απελευθερωθεί το δυναμικό τους, τα τεράστια αποθέματα της ενεργητικότητάς τους, τους κάνουν να δουλεύουν με προθυμία. Η ευρωστία, η καλή υγεία και ο ενθουσιασμός του Λέοντα είναι θρυλικά και είναι τα βασικά προσόντα που τον οδηγούν στη κορυφή.

 

Μπορεί να γράφουν ή να διευθύνουν μια ορχήστρα ή ένα εστιατόριο, αλλά πάντα, εκείνο που εντυπωσιάζει τελικά, είναι οι ίδιοι οι Λέοντες και όχι αυτό που κάνουν. Ενώ τα άλλα ζώδια συχνά αναπτύσσουν το ταλέντο τους στον ιδιωτικό τομέα, οι Λέοντες έχουν ανάγκη από ένα επάγγελμα που θα τους τοποθετήσει πάνω σε ένα βάθρο και θα τους βοηθήσει να κερδίσουν την εκτίμηση και το θαυμασμό που τόσο χρειάζονται. Οι περισσότεροι Λέοντες όμως δε σταματούν εκεί, μιας και δε μένουν για πολύ καιρό ικανοποιημένοι και ψάχνουν πάντα να βελτιώσουν τις ήδη εντυπωσιακές επιδόσεις τους. Όταν παύουν να επιδιώκουν ολοένα και μεγαλύτερες διακρίσεις, διοχετεύσουν τις γνώσεις τους μέσω της διδασκαλίας. Και στις δύο περιπτώσεις είναι σίγουρο πως η ΒΙΒΛΙΑ τους για προβολή τους κάνει να πρωταγωνιστούν παντού.

 

Το ειδύλλιο του Λέοντα με τη ζωή ξεκινά από τη σιγουριά πως έχει να προσφέρει πολλά στον κόσμο. Η πλήρης ανάπτυξη των έμφυτων ταλέντων τους χαρίζει τελικά σε αυτά τα δραστήρια άτομα το ρόλο του πρωταγωνιστή και το κύρος που πιστεύουν ότι δικαιούνται.

zodia-zvdia-22