Λέων και Φιλία

Κοινοποίηση:

Παρόλο που οι Λέοντες είναι θερμοί και γενναιόδωροι, δεν κάνουν στενούς φίλους πολύ εύκολα. Υπάρχει κάτι στην αξιοπρέπειά τους και στη σχεδόν έμφυτή τους «μεγαλοπρέπεια» που τους εμποδίζει. Ωστόσο, όταν ανοίξουν την καρδιά τους σε κάποιον, θα γίνουν ένας εξαιρετικά αφοσιωμένος φίλος και θα κάνουν τα πάντα για αυτόν.

Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο αυτό ξέρουν να διασκεδάζουν και να κάνουν τη ζωή ευχάριστη στους άλλους. Τους αρέσει να έχουν τον έλεγχο και να είναι το κέντρο της προσοχής. Αν δεν τους δείξετε τον κατάλληλο σεβασμό θα χάσετε την αγάπη τους. Υπάρχει μόνο ένας αρχηγός στην ομάδα!

Οι Λέοντες φίλοι είναι αξιόπιστοι και προσφέρουν κάθε υποστήριξη. Αν απευθυνθείτε σε αυτούς όταν έχετε προβλήματα, θα σας συμβουλεύσουν μάλλον, παρά θα σας ακούσουν και αν δεν ακολουθήσετε τη συμβουλή τους μπορεί να χάσουν το ενδιαφέρον τους. Πρέπει να μάθουν να ακούν τους άλλους και να προσπαθούν να μπαίνουν στη θέση τους.

zodia-zvdia-22

Ταιριάζουν: Οι Λέοντες εκτιμούν πολύ τη ζεστασιά και τον ενθουσιασμό, για αυτό συχνά ταιριάζουν με τα άλλα ζώδια της Φωτιάς, παρόλο που μερικές φορές μπορεί αυτά να τους φαίνονται πολύ απλοϊκά και βολικά και να μη μοιράζονται την αγάπη τους για τις ανέσεις, τη λάμψη και την αίγλη. Οι Λέοντες ταιριάζουν με τα ζώδια του Αέρα, τα οποία τους επιτρέπουν να είναι το αφεντικό χωρίς στρεψοδικίες και τους διασκεδάζουν με το πνεύμα τους.

Η επιθυμία να διασκεδάζουν και η ικανότητα να μεταστρέφουν τις φαινομενικά απλές δραστηριότητες σε κάτι ξεχωριστό, κάνουν τους Λέοντες καταπληκτικούς φίλους. Ένα συνηθισμένο γεύμα μπορεί να γίνει γιορτή κοντά τους και μια κοινή έξοδος στο θέατρο ή στο , γεγονός που θα το θυμάστε.