Λέων και Φιλοδοξίες

Κοινοποίηση:

Οι Λέοντες έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση και εργάζονται σκληρά για να πετύχουν. Χάρη στην απαράμιλλη ψυχική τους δύναμη και την ακάματη ενεργητικότητά τους, φτάνουν συχνά στην κορυφή. Και επειδή έχουν έμφυτη αίσθηση του δράματος, το θέατρο προσφέρεται ιδιαίτερα για την ανάδειξη των ταλέντων τους.

Δέχονται την επιτυχία σαν να τους ανήκει δικαιωματικά. Πολλές φορές μάλιστα γίνονται αλαζόνες και πομπώδεις και νομίζουν ότι ξέρουν τι είναι το καλύτερο για όλους τους άλλους. Αν τους υποδείξει όμως κάποιος διακριτικά να μη φέρονται τόσο δεσποτικά, το δέχονται, μόλο που τίποτα δεν μπορεί να τους πείσει να μοιραστούν τη θέση τους στην κορυφή.

Μοιράζονται γενναιόδωρα την καλοτυχία τους με τους άλλους, μόλο που υπάρχει πάντα μια δόση συγκαταβατικότητας στις μεγαλόψυχες χειρονομίες τους. Είναι επιρρεπείς προς το σνομπισμό και αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φτασμένοι Λέοντες. Όταν φτάσουν στην κορυφή, συχνά αποφασίζουν ότι το περιβάλλον και οι φίλοι τους, τους πέφτουν «λίγοι». Οι Λέοντες θέλουν να συναναστρέφονται με τους «σωστούς» ανθρώπους και, αν τους δοθεί η ευκαιρία, σχηματίζουν γύρω τους μια «αυλή». Μόλο που μετρούν την επιτυχία με οικονομικούς όρους, έχουν την ανάγκη της αναγνώρισης και ένας άσημος Λέοντας, όσο πλούσιος και αν είναι, δε θα νιώσει ποτέ επιτυχημένος.

zodia-zvdia-22

Οι Λέοντες λατρεύουν την επιτυχία. Αισθάνονται πολύ άνετα όταν βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής και παίζουν το ρόλο τους με ζηλευτή ενεργητικότητα και ζωντάνια. Οι Λέοντες ξέρουν πως δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την επιτυχία και γι’ αυτό διατυμπανίζουν το θρίαμβό τους.