Λέων και φλερτ

το-ζωδιο-του-λεων

Ο ισχυρός δεσμός του με τον Οίκο του ειδυλλίου και των ερωτικών σχέσεων κάνει το Λέοντα γεννημένο για φλερτ. Η ενεργητικότητα και ο ενθουσιασμός του, σε συνδυασμό με το ταλέντο ηθοποιίας που διαθέτει, δίνει στο φλερτ του κάτι το δραματικό στο οποίο ελάχιστα άτομα αντιστέκονται. Υπάρχουν όμως και άτομα που βρίσκουν υπερβολική μια τόσο εξωφρενική φιλοφρόνηση.

Ο Λέων λατρεύει την κολακεία και όταν αντιληφθεί τη δύναμή της χαίρεται να κάνει κομπλιμέντα με φαντασία στους άλλους. Πίσω από αυτή την τακτική κρύβεται η επιθυμία να παρασύρει τον άλλο στο παιχνίδι για να του ανταποδώσει τα κομπλιμέντα στο δεκαπλάσιο!

Οι Λέοντες διψάνε για προσοχή. Είναι για αυτούς ο αέρας που αναπνέουν και μερικές φορές φλερτάρουν με εξωφρενικό τρόπο για να την τραβήξουν. Ένα από τα πιο ισχυρά τους όπλα είναι το εκτυφλωτικό χαμόγελό τους που συχνά έχει σαρωτικά .

zodia-zvdia-22

Όπως και για τους Διδύμους, το φλερτ είναι το αγαπημένο παιχνίδι του Λέοντα, αλλά σε αντίθεση με τους Διδύμους, τα άτομα που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο έχουν μεγάλη καρδιά και φλογερά αισθήματα. Όταν μπαίνουν και αυτά στο παιχνίδι, οι Λέοντες ερωτεύονται αμέσως –και συνήθως πολύ συχνά.

Σαν ζώδιο της Φωτιάς μπορούν, φυσικά, να πάψουν το ίδιο ξαφνικά να είναι ερωτευμένοι. Κολλάνε εύκολα τη ραγισμένη καρδιά τους και συνεχίζουν να φλερτάρουν μέχρι τα βαθιά γηρατειά τους.

Παιχνιδιάρης και με έντονη τάση για υπερβολή, ο Λέων φλερτάρει με εξωφρενισμό. Οι ρομαντικές περιπέτειες είναι απαραίτητο στοιχείο της ύπαρξής τους –χωρίς αυτές ο ήλιος του Λέον τα παύει να λάμπει –και καταναλώνει πολλή ενέργεια ψάχνοντας να βρει τον ιδανικό του έρωτα.