Λέων και ινδάλματα

προβλεψεις-για-το-ζωδιο-του-λεων-επανασυνδεση

Αγαπούν τον αστραφτερό κόσμο της νύχτας και παρόλο που οι περισσότεροι θα ήθελαν να δουν το δικό τους όνομα γραμμένο με φωτεινά γράμματα, έχουν έναν έμφυτο θαυμασμό για τα πιο λαμπρά του κόσμου του θεάματος –ο Μελ Γκίμπσον και ο Τομ Κρουζ είναι από τους πιο αισθησιακούς άντρες, σύμφωνα με πολλές Λιονταρίνες. Οι Λέοντες έχουν ανάγκη το θαυμασμό και το χειροκρότημα –όσο πιο δυνατά τα παλαμάκια και όσο πιο μεγάλο το καινό, τόσο καλύτερα αποδίδουν. Ο μαγνητισμός που αποπνέουν από σκηνής δεν θα έχει προηγούμενο σε κανένα άλλο ζώδιο, και έτσι δε θα αποτελούσε έκπληξη αν τα ονόματα Μάρλον Μπράντο, Έλβις Πρίσλεϊ ή Ρίτσαρντ Μπάρτον βρίσκοντας στο κατάλογο των αστέρων που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο.

 

Υπάρχουν χιλιάδες τρόποι για να πετύχει κανείς μια θέση στον ήλιο και ο Λέοντες τα καταφέρνουν πάντα να βρουν το πιο κατάλληλο. Ο Οίκος στον οποίο πέφτει ο Ήλιος στον προσωπικό τους γενέθλιο χάρτη τους δείχνει το δρόμο προς τη δόξα και τα πλούτη. Για πολλούς Λέοντες, ο πατέρας τους υπήρξε μάλλον καταπιεστικός όταν ήταν παιδιά, και συχνά ανταγωνίζονται μαζί του για να κερδίσουν την προσοχή του υπόλοιπου κόσμου από τα παιδικά τους χρόνια. Αναπόφευκτα, αναγκάζονται να εγκαταλείψουν το πατρικό τους και να φτιάξουν τη δική τους φωλιά, συνήθως με μεγάλη επιτυχία. Η Τζάκι Ωνάση, η πριγκίπισσα Μαργαρίτα και ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ είναι διάσημοι Λέοντες που κατάφεραν να φτιάξουν τον προσωπικό τους κόσμο όπως τον ήθελαν.

 

Οι ηγεμονικοί Λέοντες έχουν έμφυτη κομψότητα και στυλ. Οι περισσότεροι επιζητούν ιδιαίτερα τη δημοσιότητα και σπάνια χάνουν την ευκαιρία να επιδείξουν τις ικανότητές τους και την άνεση με την οποία κινούνται μπροστά στο φακό της δημοσιότητα.

zodia-zvdia-22