λεων και παραψυχικές ικανότητες

zodia

Κοινοποίηση:

λεων και παραψυχικές ικανότητες

Η παραψυχική ικανότητα του Λέοντα πηγάζει από τη γενναιόδωρη και ζεστή προσέγγισή του προς τη ζωή. Ο χαρούμενος, σχεδόν παιδιάστικος χαρακτήρας τους, τους κάνει απρόσμενα ευαίσθητους και μοιράζονται και αυτοί τη φυσική διαισθητική ικανότητα που διαθέτουν όλα τα ζώδια της Φωτιάς.

 

 

 

Δέχονται επίσης προμηνύματα που μπορεί να είναι εξαιρετικά έντονα και ακριβή. Αλλά όσο απότομα έρχονται, το ίδιο απότομα εξαφανίζονται. Οι Λέοντες είναι πνευματικοί θεραπευτές. Βάζοντας απλώς τα χέρια τους σε μια περιοχή πόνου και αφήνοντας τον εαυτό τους να νιώσει  αγάπη για το άτομο που πονά, μπορεί να πετύχουν την εκπομπή θεραπευτικής ενέργειας από τα χέρια τους.

 

 

Είναι ικανοί να θεραπεύουν με τη ζωντάνια, τη ζεστασιά, τη χαρά και το μεταδοτικό ενθουσιασμό τους για τη ζωή. Και αυτή η χαρά της ζωής εκφράζεται μέσω δημιουργικών δραστηριοτήτων όπως η ζωγραφική, η ηθοποιία, η μουσική ή ο χορός και ίσως –με μια θρησκευτική έννοια –μέσω έργων μυστηρίου. Αυτό το ζώδιο βρίσκεται συχνά στα ωροσκόπια των αστρολόγων. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να μπουν σε πειρασμό να χρησιμοποιήσουν τα παραψυχικά ή διαισθητικά χαρίσματά τους για να αποκτήσουν δύναμη. Οι Λέοντες, με την αγάπη τους για την εξουσία και την επιθυμία τους να βρίσκονται στο προσκήνιο, καλό είναι να συνειδητοποιήσουν αυτή ην πιθανότητα και να προσέχουν.

zodia-zvdia-22

zwdia-zvdia-taro-00

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

Ένας Λέοντας μπορεί να ενθαρρύνει την παραψυχική του αίσθηση προσέχοντας τα αισθήματά του. Οι Λέοντες είναι γενναιόδωροι από τη φύση τους και ακολουθώντας την εσωτερική τους ώθηση, θα ενθαρρύνουν τον εαυτό τους να γίνει μια αξιόπιστη πηγή καθοδήγησης και πολύ πιο δυνατός.

zodia-zvdia-75