Λέων και Πάθος

zwdia

Κοινοποίηση:

Καθώς ο Λέων είναι ζώδιο της Φωτιάς με κυβερνήτη τον Ήλιο, είναι επόμενο να είναι ένα από τα πλέον συναισθηματικά και γεμάτα πάθος ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Πραγματικά, το πάθος του Λέοντα ξυπνά πολύ εύκολα και φουντώνει αστραπιαία. Οι Λέοντες ανταποκρίνονται άμεσα και με όλη τους την καρδιά στους ανθρώπους ή τις καταστάσεις που τους ενδιαφέρουν. Ταυτόχρονα, οι Λέοντες είναι Σταθερά ζώδια κι έτσι τα αισθήματα  τους έχουν διάρκεια και δύναμη. Οι Λέοντες είναι ένα από τα πιο πιστά και αφοσιωμένα ζώδια.

Δεν χρειάζεται να ζήσει κανείς πολύ καιρό με ένα Λέοντα για να νιώσει το πάθος του για τη ζωή. Οι Λέοντες εκφράζονται πολύ έντονα και συνηθίζουν να υπερβάλλουν και να δραματοποιούν τα συναισθήματά τους. Τι συγκινεί ένα Λέοντα; Οτιδήποτε αγγίζει την τρυφερή καρδιά του ή κεντρίσει τη δημιουργικότητά του και το κέφι του για ζωή, ειδικά αν αυτό έχει κάποια σχέση με νέους ανθρώπους. Όπως όλα τα ζώδια της Φωτιάς, οι Λέοντες ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τον αθλητισμό είτε σαν αθλητές είτε σαν φίλαθλοι. Λατρεύουν τα πάρτυ, τα ψώνια και το θέατρο. Ακόμα, τους αρέσει να ντύνονται ακριβά, αλλά και να μεταμφιέζονται. Γενικά οι Λέοντες αγαπούν οτιδήποτε μπορεί να τους θέσει στο επίκεντρο της προσοχής. Από την άλλη πλευρά, η αχίλλειος πτέρνα τους είναι η περηφάνια τους και αν κάποιος την πληγώσει, ποιος είδε το Θεό και δεν τον φοβήθηκε.

Ο Λέοντας έχει έμφυτη γενναιοδωρία και χαίρεται όταν προσφέρει στους άλλους. Ταυτόχρονα, αρέσει στους Λέοντες να αισθάνονται ότι διαμορφώνουν τη ζωή των ανθρώπων γύρω τους, πράγμα που σε συνδυασμό με τη ζεστασιά, τον ενθουσιασμό και την τους για τα παιδιά, τους κάνει συχνά σπουδαίους παιδαγωγούς.

zodia-zvdia-22