Λέων και Περιουσία

προβλεψεις-για-το-ζωδιο-του-λεων-επανασυνδεση

Κοινοποίηση:

Ο ενθουσιασμός και ο ζήλος του Λέοντα για τη ζωή εκφράζεται αναπόφευκτα μέσα από τη στάση του ως προς την ιδιοκτησία. Πιστεύουν ότι το να αγοράζουν, να κατέχουν, να χαίρονται και να δωρίζουν αντικείμενα, είναι μερικές από τις πάμπολλες πτυχές της ζωής και οι Λέοντες διακρίνονται τόσο για την υπερβολή όσο και για τη γενναιοδωρία τους.

Η φαντασία του Λέοντα θα αιχμαλωτιστεί από το εξωτικό, το αστραφτερό ή το θεατρικό. Θεωρούν μια νέα αγορά πολύ συναρπαστική αν τους δίνει την ευκαιρία να κάνουν δραματική εντύπωση. Έχουν επίσης την τάση να ψάχνουν για σπάνια και ακριβά κοσμήματα –ιδιαίτερα για χρυσά- που κατέχουν περίοπτη θέση στις γκαρνταρόμπες και των δύο φύλων. Ο Λέοντας ανήκει στο Σταθερό σταυρό, έτσι τείνει να συσσωρεύει περιουσία για να τονώσει το αίσθημα της αυτοαξίας του, αλλά σαν ζώδιο της Φωτιάς δεν έχει χρόνο για συναισθηματισμούς και είναι συχνά εξίσου ευτυχισμένος με το να χαρίζει τα πράγματά του σε φίλους ή συγγενείς.

Τέτοιες ευγενικές χειρονομίες δεν εκφράζουν μόνο τη φυσική γενναιοδωρία του Λέοντα αλλά ικανοποιούν και την έμφυτη τάση του να παριστάνει το μονάρχη που δίνει φιλοδωρήματα στους υπηκόους του. Κατά τον ίδιο τρόπο συχνά ο Λέοντας προσκολλάται ισχυρά στα κατοικίδια ζώα του που μετατρέπονται όχι μόνο σε τυχερούς αποδέκτες της εύνοιας και προτίμησής του, αλλά πολλές φορές θεωρούνται και ως προέκταση της προσωπικότητάς του.

zodia-zvdia-22

Όταν ο Λέων πρόκειται να διαλέξει κάτι, το κόστος τείνει να έχει δευτερεύουσα σημασία. Πολύ σημαντικότερο ρόλο παίζει το να φανερώνει το αντικείμενο, το γόητρο και το στυλ του ιδιοκτήτη του. Οι Λέοντες θα προτιμήσουν πάντα κάτι φανταχτερό εις βάρος του πιο μετρημένου.