Λέων και Πνεύμα

Όπως ακριβώς και τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς, τους Κριούς και τους Τοξότες, τους Λέοντες τους κυβερνά περισσότερο η καρδιά τους παρά ο νους τους. Καθώς έχουν τεράστια αποθέματα ενθουσιασμού και διανοητικής ενέργειας, «παίρνουν φωτιά» μόλις αγγίξει τη φλογερή καρδιά τους κάποιο μεγαλεπήβολο καινούριο σχέδιο.

Και από τη στιγμή που θα τους συγκινήσει μια ιδέα, η Σταθερή ποιότητα του ζωδίου τους εγγυάται πως θα της μείνουν πιστοί ότι και αν λένε οι άλλοι γύρω τους. Οι απόψεις των ατόμων που ανήκουν στο ζώδιο του Λέοντα είναι σταθερές και αλλάζουν δύσκολα, πράγμα που χαρίζει βαρύτητα στα επιχειρήματά τους, ακόμα και όταν δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία για να τα στηρίξουν.

Ο νους του Λέοντα έχει την τάση να βλέπει τη γενική εικόνα των πραγμάτων και ποτέ δεν ασχολείται πάρα πολύ με τις λεπτομέρειες. Ακόμα, οι Λέοντες τείνουν να αποφεύγουν τιε αφηρημένες έννοιες και τα δευτερεύοντα ζητήματα, τα οποία θεωρούν ασήμαντα. Παρά την επιφανειακά απλή, άμεση στάση τους, ωστόσο, έχουν την ικανότητα να πείθουν πως είναι αρκετά προικισμένοι και τους αρέσει να συμμετέχουν σε συζητήσεις πάνω στα θέματα που αυτοί θεωρούν σοβαρά. Εκείνο, πάντως, που ενδιαφέρει πραγματικά τους Λέοντες, είναι η δυνατότητα να βρεθούν στο φως της δημοσιότητας και η ιδέα αυτή δεν τους φεύγει ποτέ τελείως από το μυαλό.

zodia-zvdia-22

Οι πληθωρικοί Λέοντες φημίζονται για τις μεγάλες ιδέες τους που συχνά δείχνουν εξαιρετική διορατικότητα. Επιπλέον, τα μεγαλεπήβολα σχέδιά τους έχουν αρκετές πιθανότητες να πραγματοποιηθούν, μια που ο Λέων είναι το πιο πειθαρχημένο από όλα τα ζώδια της Φωτιάς.