Λέων και σεξ

zwdia-leon

Κοινοποίηση:

 

Είναι θεατρίνοι, γεμάτοι ζωτικότητα και μοιάζουν μάλλον με ασυγκράτητα λιονταράκια. Συχνά, είναι πολύ υπερήφανοι για το σώμα τους και φροντίζουν πάντα να έχουν καλή εμφάνιση. Ακτινοβολούν μια ακαταμάχητη σεξουαλική δύναμη που έλκει τους ανθρώπους. Αυτό το ζώδιο πέφτει με όλη του την καρδιά και με τεράστια ζωτικότητα στη σεξουαλική δραστηριότητα και η σεξουαλική του ορμή είναι συνήθως δυνατή και συνεχής.

Μερικά από τα τον ατόμων που ανήκουν στο ζώδιο του Λέοντα θυμίζουν το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα  αν το θύμα τους προσπαθήσει να ξεφύγει. Είναι ευτυχισμένοι να κάνουν τον κλόουν στα ερωτικά  τους παιχνίδια, δεν ανέχονται όμως να πληγωθεί η βασιλική τους περηφάνια, επειδή εκτιμούν την αξιοπρέπεια περισσότερο από το πάθος. Αλίμονο στο σύντροφο που θα επικρίνει, με οποιοδήποτε τρόπο, ένα Λέοντα.

Οι Λέοντες έχουν μερικές φορές την τάση να παραβλέπουν το γεγονός ότι, μόλο που θεωρούν τον κόσμο μια σκηνή θεάτρου το σεξ είναι μια εμπειρία που τη μοιράζεται κανείς και που συνεπάγεται τη συμμετοχή δυο ανθρώπων. Για ορισμένους Λέοντες, ο σύντροφος είναι ένας καθρέφτης του οποίου η κύρια λειτουργία είναι να αντανακλά τη δική τους δόξα. Όταν μάθουν να καταλαβαίνουν τα συναισθήματα  του συντρόφου τους, οι Λέοντες γίνονται σταθεροί και αξιόπιστοι εραστές που προσφέρουν βαθιά σεξουαλική ικανοποίηση.

zodia-zvdia-22

Οι Λέοντες θέλουν να τους θαυμάζουν, αν και αυτό γενικά, δεν είναι και τόσο δύσκολο, καθώς κυβερνήτης του ζωδίου είναι ο Ήλιος που δηλώνει συχνά μια ζεστή και στοργική φύση. Σαν ζώδιο της Φωτιάς, ο Λέων είναι εξαιρετικά φλογερός και σε μια σχέση μπορεί να γίνει εξαιρετικά απαιτητικός στο ερωτικό τομέα.