Ο Λέων και τα 12 Φεγγάρια

zwdia-toys

Κοινοποίηση:

Λέων-Κριός

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Λέοντα και της Σελήνης στον Κριό, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι έχετε την τάση να τραβάτε στα άκρα όλα τα πράγματα. Αν πιστεύετε πως κάτι είναι σωστό ή λάθος, είστε όσο πιο αμετακίνητοι γίνεται. Ευγενικοί, όχι μαχητικοί, αλλά επίμονοι. Και αν καταπιαστείτε με τη μελέτη, τη φιλοσοφία ή τις επιχειρήσεις θα τα ακολουθήσετε μέχρι τα άκρα. Αν είστε θρησκευόμενοι, ο ζήλος σας θα είναι απεριόριστος. Για αυτό, πρέπει να φροντίζετε να κρατάτε πάντα μια ίση ισορροπία ανάμεσα στον εγκέφαλο και την καρδιά, διαφορετικά μπορεί να προκύψουν εγκεφαλικά προβλήματα . Είναι καλό να ακούτε τη λογική κα να υποτάσσετε τη θέλησή σας σε αυτήν, επειδή είστε υπερβολικά επίμονοι και η επιμονή σας αυτή συχνά σας οδηγεί σε θέσεις και καταστάσεις, στις οποίες δεν θα θέλατε να βρεθείτε, αλλά επειδή είστε αποφασισμένοι να το κάνετε, θα τις φέρνετε σε πέρας.

 

 

Λέων-Ταύρος

zodia-zvdia-22

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Λέοντα και της Σελήνης στον Ταύρο, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, από το συνδυασμό αυτόν είναι φανερό ότι έχετε ικανή επιχειρηματική διαίσθηση, αλλά προτιμάτε σε μεγάλο βαθμό την περιοχή του νου για αυτό πιθανόν να τραβήξει την προσοχή σας η νοητική φιλοσοφία. Σας αρέσει να μελετάτε τη Φύση σε όλους τους τομείς της. Ειδικά την ανθρώπινη, νοητική και υλική φύση. Αν όλα τα άλλα είναι καλά, θα πετύχετε αρκετά στο ιατρικό επάγγελμα. Οπωσδήποτε σας αρέσει η μελέτη της υγιεινής και σας απασχολούν πολύ οι νόμοι της υγείας. Έχετε έντονη ερωτική φύση και είστε υπερβολικά σταθεροί. Είστε μάλλον ανυπόμονοι να πετύχετε στη ζωή και αν δείξετε σοφία, όσον αφορά τη συγκράτηση των αισθήσεων και των συναισθημάτων, θα πετύχετε. Ο συνδυασμός αυτός χαρίζει καλή υγεία.

 

 

Λέων-Δίδυμοι

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Λέοντα και της Σελήνης στους Διδύμους, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, είναι φανερό ότι είστε πολύ δραστήριοι, με τάση να εξαντλείτε τις δυνάμεις σας φυσικά, νοητικά ή συναισθηματικά. Όλα τα θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση θα σας έλκουν και είστε ικανοί να ακολουθήσετε οποιονδήποτε κλάδο της. Επίσης, αγαπάτε την τέχνη και διαθέτετε κάποια δημιουργική ικανότητα. Σας αρέσει να έχετε ένα νόμο, βάσει του οποίου να εργάζεστε και ο νόμος αυτός να είναι απόλυτος και απαρέγκλιτος. Πρέπει να φροντίζετε να συγκρατείτε και να καθοδηγείτε τη φύση σας, έχοντας πάντα υπόψη σας τη χρησιμότητα όλων όσων κάνετε. Και να θυμάστε ότι, φροντίζοντας να μην παρακουράζετε κανένα τμήμα του οργανισμού σας, θα χρησιμοποιείτε τις δυνάμεις σας συνετά και με το μεγαλύτερο όφελος.

 

 

Λέων-Καρκίνος

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Λέοντα και της Σελήνης στον Καρκίνο, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι είστε πολύ συμπονετικοί και ευαίσθητοι στις σκέψεις εκείνων που αγαπάτε, αλλά είστε επιρρεπείς σε υπερβολές. Έχετε μεταβλητές διαθέσεις. Τη μία κεφάτοι και ευτυχισμένοι, την άλλη θλιμμένοι και μελαγχολικοί. Είστε τόσο ευαίσθητοι, ώστε υπάρχει πιθανότητα να πληγωθείτε από μια απρόσεκτη κουβέντα ή ματιά. Έχετε μεγάλη επιχειρηματική ενεργητικότητα, ένα διαυγή, λογικό και επιστημονικό νου, με κάποιες ικανότητες για φιλολογική εργασία. Αλλά πάντα θα αγαπάτε πολύ και θα σκέφτεστε το σπίτι και την οικογένεια , επειδή έχετε μια ισχυρή ερωτική φύση.

 

 

Λέων-Λέων

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Λέοντα και της Σελήνης επίσης στον Λέοντα, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, από το συνδυασμό αυτό φαίνεται ότι έχετε μια πολύ ανεξάρτητη, οξυδερκή και διορατική φύση, η οποία δεν επηρεάζεται εύκολα από τις αρέσκειες και απαρέσκειες των άλλων. Μπορείτε να σταθείτε μόνοι σας, τραβώντας το δικό σας δρόμο και επιδιώκοντας τους δικούς σας σκοπούς και επιθυμίες, καταφέρνοντας έτσι μεγάλες επιτεύξεις στη ζωή. Κατά κάποιο τρόπο είστε πάντα ικανοί να κατανοείτε τα αισθήματα και το νου σας, ξέχωρα από τους άλλους. Υπάρχει μόνο ένας κίνδυνος, δηλαδή να γίνετε υπερβολικά ιδιοτελείς και εγωκεντρικοί, κλεισμένοι, θα λέγαμε, στον εαυτό σας. Είστε πολύ διορατικοί και έχετε έντονες επιθυμίες και καλό είναι να συγκρατήσετε αυτή την όψη της φύσης σας, για να αναζητήσετε πιο ευγενικά πράγματα στη ζωή. Όσο περισσότερο αφήνετε τον εαυτό σας να απλώνεται, τόσο περισσότερο αντιλαμβάνεστε όλα όσα σημαίνει αυτός ο συνδυασμός.

 

 

Λέων-Παρθένος

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Λέοντα και της Σελήνης στον Παρθένο, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, ο συνδυασμός αυτός δείχνει ότι έχετε μια έντονη επιθυμία για αγνότητα καταστάσεων και αρμονία περιβάλλοντος, που δεν είναι πάντα εύκολο να επιτευχθεί. Έτσι, μερικές φορές, σας προκαλεί ένα αίσθημα ανησυχίας, αγωνίας και δυσαρέσκειας, καθώς και τάσεις επίκρισης. Είστε κάπως ανυπόμονοι, αλλά και φιλικοί, παρόλο που είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε μερικά ασήμαντα θέματα, έχοντας και εσείς τις δικές σας μικρές ιδιοτροπίες. Η εσωτερική σας φύση σας κάνει κριτικούς στο πεδίο της σκέψης, αλλά με το συνδυασμό της Παρθένου θα χαρίσει επικριτικότητα στις εκφράσεις τόσο σε εξωτερικά, όσο και σε εσωτερικά πράγματα. Σας είναι δύσκολο να αντιληφθείτε ότι πρέπει να συγκρατήσετε τις φυσικές τάσεις και να χρησιμοποιήσετε τη λογική.

 

 

Λέων-Ζυγός

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Λέοντα και της Σελήνης στον Ζυγό, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, από το συνδυασμό αυτό φαίνεται ότι μπορείτε εύκολα να προσαρμοστείτε σε φιλολογικές και εκπαιδευτικές ασχολίες. Διαθέτετε μεγάλη ικανότητα εσωτερικής διόρασης και, αν ακολουθείτε μια απόλυτα αγνή ζωή, θα είστε ένας φυσικός προφήτης. Η αντίληψη και η αίσθησή σας για τα πράγματα ισοδυναμεί σχεδόν με την επονομαζόμενη δεύτερη όραση, αλλά μεγάλη αγνότητα ζωής είναι απαραίτητη για να προσφέρει στην πνευματική σας αντίληψη το σωστό κανάλι, μέσω του οποίου να δράσει. Συχνά παίρνετε αποφάσεις γρήγορα, αλλά ωστόσο είναι γενικά σωστές. Έχετε έντονα αισθήματα και μια βαθιά ερωτική φύση και είστε ιδιαίτερα δεκτικοί στις καταστάσεις των άλλων. Να είστε προσεκτικοί στην εκλογή των φίλων και των γνωστών και ειδικά στο γάμο.

 

 

Λέων-Σκορπιός

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Λέοντα και της Σελήνης στον Σκορπιό, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι έχετε ένα πολύ θετικό χαρακτήρα και παρόλο που έχετε συμπονετικές τάσεις μέσω της φύσεως του Λέοντα, ωστόσο, ο προσωπικός εαυτός σας είναι μάλλον περήφανος, κάπως εγωιστικός, σας αρέσει υπερβολικά η εξωτερική εμφάνιση και θέλετε να φαίνεστε καλοί στα μάτια του κόσμου. Με το συνδυασμό αυτό η εσωτερική φύση του Λέοντα δεν μπορεί να εκφραστεί σωστά. Πολλά εξαρτώνται από τη δική σας στάση απέναντι στον κόσμο γενικά και ειδικά τα σας, όπως φαίνεται από τις άλλες πλανητικές συνθήκες. Διαθέτετε μεγάλη διακριτικότητα και είστε κάπως επικριτικοί και σκεπτικιστές.

 

 

Λέων-Τοξότης

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Λέοντα και της Σελήνης στον Τοξότη, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, από το συνδυασμό αυτό φαίνεται ότι έχετε ένα πολύ ανήσυχο, δραστήριο και θετικό νου, με μια ισχυρή ανεκδήλωτη τάση δυσαρέσκειας. Θα επιθυμείτε κάποιο άγνωστο κάτι, που δεν θα μπορείτε και οι ίδιοι να προσδιορίσετε. Τρέφετε αγάπη και τάση για τη μελέτη της επιστήμης και της θρησκείας, αλλά ο συνδυασμός αυτός εντονοποιεί απλώς τη δραστηριότητα της φύσης του Λέοντα, κάνοντάς σας να τραβάτε τα άκρα. Επιθυμείτε το νόμο, την τάξη και τους κανόνες και δεν ανέχεστε καμία παρέκκλιση από εκείνο που θεωρείτε σωστό. Προσπαθήστε να βρίσκετε χρόνο για εργασία, χρόνο για ανάπαυση και χρόνο για δημιουργία, γιατί διαφορετικά θα προκαλέσετε φυσική εξάντληση εξαιτίας υπερδραστηριότητας.

 

 

Λέων-Αιγόκερως

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Λέοντα και της Σελήνης στον Αιγόκερω, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, ο συνδυασμός αυτός δείχνει ότι είστε κατάλληλοι για επιχειρήσεις ή εμπόριο και, αν όλα τα άλλα είναι ομαλά, μπορείτε να αναλάβετε μεγάλες ευθύνες. Έχετε αρκετή ικανότητα για την απόκτηση χρημάτων και αν δεν υπήρχε πίσω σας η φύση του Λέοντα, μπορεί να ήσασταν ιδιοτελείς. Είστε μεγάλοι εραστές της μουσικής και της αρμονίας και μια δυσαρμονική νότα σας προκαλεί ενόχληση. Προσπαθήστε να μην είστε τόσο δύστροποι σε έναν υλικό κόσμο που δεν είναι ιδανικός. Θα έχετε μεγάλη φιλοδοξία και επιθυμία να βρίσκεστε επικεφαλής των πραγμάτων και μπορείτε να γίνετε θαυμάσιοι διοικητές σε μεγάλη κλίμακα.

 

 

Λέων-Υδροχόος

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Λέοντα και της Σελήνης στον Υδροχόο, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, από το συνδυασμό αυτό φαίνεται ότι έχετε έντονη επιθυμία να έρχεστε σε επαφή με το κοινό, μπορείτε να ικανοποιήσετε εύκολα τους ανθρώπους, να κάνετε άνετα γνωριμίες και έχετε την τάση για ταξίδια. Αν τα άλλα στοιχεία του ωροσκοπίου σας και οι πλανητικές επιρροές συμφωνούν, είστε ικανοί για δημόσια ζωή ή για κάποιο επάγγελμα που θα σας επιτρέπει να ταξιδεύετε. Πρέπει να βρίσκεστε σε μεγάλες πόλεις όπου ζει το πλήθος. Θα έχετε επίσης επιτυχία στη δημιουργία συνεταιρισμών, εταιριών, ινστιτούτων και οργανισμών γενικά. Οι συμπάθειές σας είναι δυνατές και θα απευθύνονται σε πολλούς. Σας αρέσει πολύ η κοινωνικότητα και δεν θα μπορείτε να ζήσετε άνετα Θα έχετε επίσης επιτυχία στη δημιουργία συνεταιρισμών, εταιριών, ινστιτούτων και οργανισμών γενικά. Οι συμπάθειές σας είναι δυνατές και θα απευθύνονται σε πολλούς. Σας αρέσει πολύ η κοινωνικότητα και δεν θα μπορείτε να ζήσετε άνετε σε μια επαρχιακή πόλη ή χωριό.

 

 

Λέων-Ιχθείς

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Λέοντα και της Σελήνης στους Ιχθείς, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι έχετε μια ροπή προς τη μελέτη και την έρευνα. Αλλά το αποτέλεσμα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη δική σας στάση και, αν δεν εναρμονίζεται από άλλες πλανητικές συνθήκες, αυτή η πολικότητα θα σας κάνει πολύ ανήσυχους, δίνοντάς σας πάντα μια επιθυμία για κίνηση, περίπατο ή ταξίδια, υπάρχει η πιθανότητα κάποιας απογοήτευσης από τις οικογενειακές σας σχέσεις  και τα ασήμαντα ζητήματα, πράγμα το οποίο, ωστόσο, είναι εντελώς ξένο προς την εσωτερική σας φύση, γιατί αυτή είναι αρμονική, ιδεαλιστική και περιεκτική. Όμως, έχετε έντονη επιθυμία για γνώση και, αν αναλάβετε κάποιο μηχανικό έργο, θα είστε επιμελείς, ακριβείς και πρακτικοί. Αγαπάτε τις λεπτομέρειες και, αν μπορέσετε να ξεπεράσετε το πνεύμα ανησυχίας το οποίο μερικές φορές σας καταλαμβάνει, μπορείτε να πετύχετε μεγάλα επιτεύγματα στη νοητική σφαίρα.