Ο Λέων και οι 12 ωροσκόποι

zwdia-leon

Κοινοποίηση:

Λέων-Κριός

Φλογερή και ενθουσιώδης ιδιοσυγκρασία, με έντονη επιθυμία για δράση και ζωή. Άτομο κυριαρχικό και με μεγάλη επιβολή. Η τάση για ανεξαρτησία είναι βασικό στοιχείο του χαρακτήρα του. Απολαμβάνει τα πάντα, με αποτέλεσμα να οδηγείται σε σπατάλη ενέργειας.

 

Λέων-Ταύρος

zodia-zvdia-22

Άτομο με μεγάλα αποθέματα αντοχής. Τον διακρίνει η θέληση και η επιθυμία του για προσωπική προβολή. Η αποφασιστικότητα, επίσης, είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του χαρακτήρα του. δεν επηρεάζεται εύκολα από τους άλλους και κατορθώνει, τελικά, στη ζωή του να αποκτήσει χρήματα.

 

Λέων-Δίδυμοι

Άτομο με ανεπτυγμένη ευφυΐα και πολλές ικανότητες στην επικοινωνία. Οι δραστηριότητές του είναι, συνήθως, πολλές και ο κύκλος των γνωριμιών του μεγάλος. Είναι δημοφιλής και οι στόχοι του υψηλοί. Μπορεί να διαπρέψει στη διδασκαλία και την .

 

Λέων-Καρκίνος

Άτομο με πολλές αντιθέσεις. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του χαρακτήρα του είναι η εσωστρέφεια και η εξωστρέφεια. Πολλές φορές είναι βιαστικός και αγχώδης. Επηρεάζεται από το περιβάλλον  του και έχει ανεπτυγμένη διαίσθηση.

 

Λέων-Λέων

Ενθουσιώδης, με πολλά ενδιαφέροντα. Πιστεύει στον εαυτό του και δεν περνάει ποτέ απαρατήρητος. Είναι πλασμένος για αρχηγός και ζει έχοντας μια αυλή ανθρώπων γύρω του. η εγωιστική συμπεριφορά του γίνεται αιτία προβλημάτων με το περιβάλλον του, κατά βάθος όμως έχει καλή καρδιά.

 

Λέων-Παρθένος

Οργανωτικός και γοητευτικός. Αισθάνεται έντονη την ανάγκη για οικονομική και αισθηματική ασφάλεια. Του αρέσει να είναι χρήσιμος στο περιβάλλον του, για αυτό προσφέρει τη βοήθειά του όπου μπορεί. Σε γενικές γραμμές, η ζωή του είναι πετυχημένη.

 

Λέων-Ζυγός

Κοινωνικός, καλόγουστος και κομψός, με ενδιαφέροντα πνευματικά και καλλιτεχνικά. Ο έρωτας αποτελεί κυρίαρχο στοιχείο στη ζωή του και είναι πολύ ρομαντικός. Τον ενδιαφέρει να εντυπωσιάζει τους άλλους και να ταξιδεύει συχνά. Επίσης, τον ενδιαφέρει να εγκρίνει τις πράξεις του το περιβάλλον του.

 

Λέων-Σκορπιός

Είναι σταθερός στις ιδέες και τις αποφάσεις του. Δεν υποχωρεί εύκολα ακόμα και εάν έχουν δημιουργηθεί προβλήματα. Τον χαρακτηρίζουν ερωτικά πάθη και ζει μοιραία γεγονότα στη ζωή του. ζηλεύει πολύ και αποφεύγει τους πειραματισμούς.

 

Λέων-Τοξότης

Εγκάρδιος, κοινωνικός και σίγουρος για τον εαυτό του. συνήθως ηγείται των πολλών και έχει υψηλά ιδανικά και μεγαλόπνοα σχέδια. Θέλει να τον θαυμάζουν και να επιβάλλεται στους άλλους. Ο τρόπος που χει είναι εξαντλητικός και η ανάγκη του για κοινωνική επιτυχία και προβολή είναι μεγάλη.

 

Λέων-Αιγόκερως

Φιλόδοξος και οργανωτικός. Η ζωή του σε γενικές γραμμές είναι πετυχημένη, εάν κατορθώσει να περιορίσει τν εγωισμό του, που συχνά γίνεται αιτία να οδηγείται στην απληστία. Αναπτύσσει ανθρωπιστικούς στόχους, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο στο κοινωνικό σύνολο.

 

Λέων-Υδροχόος

Γοητευτικός και δημιουργικός. Συνήθως μοιράζεται μεταξύ του εαυτού του και του κόσμου. Τον ενδιαφέρουν οι σχέσεις  του με το περιβάλλον του. διαθέτει την ψυχολογία του αρχηγού και του εξερευνητή. Ο μαγνητισμός του είναι έντονος και κατορθώνει και γίνεται διασημότητα.

 

Λέων-Ιχθύες

Προβληματικός, με πολλές αντιφάσεις, που καταλήγουν να γίνουν επικίνδυνες, κυρίως για τον ίδια. Η ανάγκη του για δημιουργία και πρόοδο είναι μεγάλη. Η αβεβαιότητα και το ονειροπόλημα γίνονται τροχοπέδη στη ζωή του. Εάν διοχετεύσει την ενεργητικότητά του σε κάτι σημαντικό, αλλάζει τη ζωή του προς το καλύτερο.