Λέων και Χρήμα

zodia

Κοινοποίηση:

Το ζωδιο του Λεοντα αγαπα τους επαίνους και την αναγνώριση. Έτσι έλκονται από την αστραφτερή πλευρά της οικονομικής δραστηριότητας, απολαμβάνοντας ιδιαίτερα την επιρροή που φέρνουν τα χρήματα. Γι’αυτούς η ζωή είναι μια σκηνή πάνω στην οποία μπορούν να επιδείξουν το έμφυτο μεγαλείο τους. Η μεγαλόψυχη φύση τους βοηθάει να εκφραστεί η γενναιόδωρη πλευρά των ανθρώπων γύρω τους. Στις καλές τους στιγμές προσελκύον εύκολα το χρήμα και συνήθως είναι τίμιοι στις συναλλαγές τους.

Οι Λέοντεςχρειάζονται πολλά χρήματα για να ικανοποιήσουν τα πανάκριβα γούστα τους και πέφτουν σε κατάθλιψη όταν αναγκάζονται να κάνουν οικονομία. Ακόμα, η μεγάλη τους ανάγκη για αναγνώριση μπορεί να τους κάνει ιδιαίτερα εγωκεντρικούς. Είναι γενναιόδωροι, με μία τάση για επίδειξη, όταν διαλέγουν δώρα, αλλά περιμένουν ανταπόδοση στην παραμικρή τους προσφορά. Κι αλίμονο σε όποιον δεν ανταποκριθεί. Ίσως το μεγαλύτερό τους ατού είναι η ικανότητά τους να προσεγγίζουν το χρήμα όπως τα παιδιά παίζουν με τα τους. Για τους Λέοντες η ζωή είναι ένα παιχνίδι που πρέπει κανείς να απολαμβάνει όσο μπορεί. Αυτή η ανέμελη στάση ίσως εξηγεί την ικανότητά τους να βγάζουν χρήματα αλλά και την ανικανότητά τους να τα διατηρήσουν. Άλλωστε στους Λέοντες αρέσει να διαχειρίζονται μεγάλα χρηματικά ποσά, αλλά αποδεικνύονται ανίκανοι να ελέγξουν εξονυχιστικά κάθε λεπτομέρεια ενός λογαριασμού ή μιας συμφωνίας.

 

Οι Λέοντες είναι περήφανοι και αποφασιστικοί. Ωστόσο, η ζωτικότητα και η δημιουργικότητά τους έχει ένα τίμημα: τη δύναμη. «Δημιουργώ» παινεύεται ο Λέων,απαιτώντας αναγνώριση και σεβασμό για την ικανότητά του να βγάζει χρήματα και να επηρεάζει τις εξελίξεις.

zodia-zvdia-22