Λέων και Υγεία

Οι ακτινοβόλοι και ενεργητικοί Λέοντες φέρνουν τόσο φως στη ζωή των άλλων, που μπορεί να είναι τυφλοί στις δικές τους ανάγκες, ειδικά όσον αφορά την υγεία τους. Η ανάγκη τους να τους εκτιμούν οι άλλοι τους οδηγεί σε μια ατελείωτη σειρά από στόχους, και επειδή έχουν τόση ζωντάνια, αρνούνται να ηρεμήσουν.

Αν και μερικοί μεσήλικες Λέοντες έχουν περισσότερη ενεργητικότητα από άλλους, με τα μισά τους χρόνια, ωστόσο θα πρέπει να αποδεχτούν κάποια στιγμή ότι είναι και αυτοί θνητοί. Αν όχι, τα πλούσια φαγητά και τα κρασιά, που βρίσκουν ακαταμάχητα, θα είναι η καταστροφή τους.

Ο Λέων κυβερνά την πλάτη και την καρδιά, και είναι αυτές οι δύο περιοχές που είναι πιο ευάλωτες στις υπερβολές του. Η άσκηση και η προσεκτική είναι οι προφανείς θεραπείες για μια μέση που όλο και στρογγυλεύει. Συχνά συνεχίζουν μέχρι να πέσουν, πότε οι τακτικές διακοπές μακριά από όλα θα τους συνεφέρουν. Δεν υπάρχει πιο λυπηρό θέαμα από ένα Λέοντα που δεν τον θαυμάζουν και δεν τον αγαπούν. Αυτό μπορεί να προκαλέσει φοβερή κατάθλιψη και να επιφέρει ενοχλητικά προβλήματα  στην πλάτη, σαν σημάδι έλλειψης της συναισθηματικής υποστήριξης που τόσο χρειάζονται. προβλήματα στην πλάτη μπορούν επίσης να προστεθούν αν ο Λέων γίνει υπέρβαρος. Ζωηρό καθημερινό περπάτημα θα τονώσει ολόκληρο το σώμα, διατηρώντας τους μυς της πλάτης ευλύγιστους ώστε να αντέξουν την πίεση.

zodia-zvdia-22

Οι Λέοντες έχουν έναν ενθουσιασμό που θα τους οδηγήσει να δώσουν την πλάτη τους σαν στήριγμα για οποιονδήποτε εκτός από τον εαυτό τους. Δεν τους αρέσει να τους θυμίζουν ότι είναι φτιαγμένοι από εύθραυστα κόκαλα, και θα παραπονιούνται συχνά για πόνους στην πλάτη ενώ θα κάνουν ελάχιστα για αυτό.