Λέων με Ωροσκόπο Κριό

Κοινοποίηση:

Αρκετά ευνοϊκός συνδυασμός. Αν το συγκεκριμένο άτομο σκέφτεται πριν πράξει θα γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στη ζωή.

Αν φτάνουν στα όρια και ακολουθούν το καθετί θα αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα. Αυτό το άτομο είναι πληθωρικό, εξωστρεφές και αισιόδοξο.

Ο Λέων, σαν ζώδιο του Ήλιου, τους δίνει σκοπό και πείσμα, πράγματα που βοηθούν να μειωθεί η ανυπομονησία του Κριού.

zodia-zvdia-22

Ο Λέων έχει πολλές φιλοδοξίες, πράγμα που τονίζεται και υποστηρίζεται από τον Ωροσκόπο Κριό, κάνοντάς τον επιτυχημένο.

Αυτό το άτομο είναι ευγενές. Μοιάζει με παράδειγμα σοφίας και ηθικής.

Του αρέσει να διασκεδάζει. Του αρέσει να κάνει πράγματα που τους προσφέρουν απόλαυση και θα τα ξανακάνει. Είναι ιδιαίτερα σεξουαλικοί.

Σε όλα τα πράγματα που βρίσκουν υπέροχα, οι Λέοντες με Ωροσκόπο Κριό θα πρέπει να καλλιεργήσουν την διακριτικότητα και τη προφύλαξη. Η μετριοπάθεια είναι το κλειδί, καθώς αυτές οι περιπτώσεις είναι εκείνες που επιφέρουν τα περισσότερα προβλήματα.

Αυτό σημαίνει:

Να μη συνδυάζουν τη δουλειά με την απόλαυση. Να μην βγαίνετε μέχρι πολύ αργά για να μη σας παίρνει ο ύπνος. Μην απατάτε το σύντροφό σας. Μην κάνετε καταχρήσεις στο φαγητό, στο τσιγάρο και στο αλκοόλ για να μειώσετε το άγχος σας. Μην κάνετε παράνομες επαγγελματικές συμφωνίες.

Τα πάντα έχουν τον καιρό τους. Οι Λέοντες με Ωροσκόπο Κριό δεν πρέπει να αφήνουν τίποτα να μπει ανάμεσα στη δουλειά και στις υποχρεώσεις τους.

Ο Λέων με Ωροσκόπο Κριό πρέπει να θυμάται πως είναι σοφός και ηθικός. Αν διοχετεύσει την ενέργειά του σωστά θα έχει μεγάλη τύχη.

Αν πηγαίνουν σύμφωνα με αυτό που φαίνεται καλό προς το παρόν, θα βιώσουν ανατροπές στη πρόοδο και αναταραχές στις σχέσεις.