Λέων με Ωροσκόπο Λέων

Είναι ένας διπλός Λέων. Συμπεριφέρονται το ίδιο είτε βρίσκονται με γνωστούς είτε με άγνωστους. Ο Λέων κυβερνάται από τον Ήλιο, είναι δυνατός και έχει ισχυρό προσωπικό μαγνητισμό.

Με έναν Λέων με Ωροσκόπο Λέων παίρνετε διπλά διασκεδαστικό εραστή, διπλή ζωντάνια και ένα άτομο που είναι απολύτως αδύνατο να βαρεθείτε.

Σε ένα σύνολο ατόμων είναι εύκολο να καταλάβετε ποιος είναι ο Λέων, και του αρέσει να τον προσέχουν. Απαιτεί διαφορετικότητα.

zodia-zvdia-22

Οι Λέοντες είναι γεμάτοι ζωή και είναι στοργικοί. Όμως μην τους περάσετε για αγαθούς.

Οι Λέοντες έχουν κάτι που τραβάει την προσοχή. Ένα όμορφο ή εξέχων μέτωπο. Μακριά ή πλούσια μαλλιά που θυμίζουν λιοντάρι ή απλά καλοχτενισμένα.

Ο Λέων εκφοβίζει ή συναρπάζει τους άλλους.

Υπάρχει κάτι που ένας Λέων κρύβει από τους άλλους. Έχει την ανάγκη να αποδεικνύει τον εαυτό του. Φοβάται μήπως κάποιος τον θεωρήσει ψεύτικο.

Από τη στιγμή που θα καταλάβει πως τον παίρνετε στα σοβαρά, δεν υπάρχει τίποτα άλλο που να τους τρομάζει πάνω σας.

Αν κάποιος δεν τον ενδιαφέρει, τότε οι λέξεις του δεν τον πληγώνουν. Αν τους λέτε όλη μέρα πως είναι σνομπ, ματαιόδοξοι και εγωιστές θα δείτε πως δεν τους καίγεται καρφί.

Αν ο Λέων θεωρεί κάποιον φίλο, δεν θέλει ποτέ να ακούσει από αυτόν πως είναι νάρκισσος και φαντασμένος. Θα πληγωθεί άσχημα καθώς με τους φίλους είναι ιδιαίτερα πιστός.

Του αρέσει να γνωρίζει διαφορετικούς χαρακτήρες. Δεν του αρέσουν οι βαρετοί άνθρωποι ή αυτοί που παίρνουν τη ζωή πολύ σοβαρά.