Λέων και Σχέσεις

Κοινοποίηση:

Γεννημένος στο ζώδιο του ρομαντικού πάθους, ο φλογερός , ορμητικός o Λέων ρίχνεται στον έρωτα μ’ ένα ενθουσιασμό ανεπανάληπτο. Αυτό το ζώδιο που τόσο λατρεύει τις διασκεδάσεις, ξέρει ενστικτωδώς να γεύεται τις απολαύσεις της ζωής και αντλεί ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση όταν έχει ένα παρτενέρ στον οποίο μπορεί να επιδεικνύεται. Ταυτόχρονα, η Σταθερή ιδιότητα που διακρίνει αυτό το ζώδιο, το κάνει, αντίθετα με τα’ άλλα ζώδια της Φωτιάς, να παίρνει στα σοβαρά κάθε ερωτικό δεσμό. Ο Λέων, έτσι και δεσμευτεί είναι πολύ απίθανο να κάνει απιστίες, μέχρι τη στιγμή που η σχέση θ’ αρχίσει να μην του προσφέρει την , την εκτίμηση και το θαυμασμό που αυτό το ζώδιο χρειάζεται πάνω απαλά.

Το Λέοντα τον ελκύουν ιδιαίτερα άτομα θερμά και φλογερά που δεν παίρνουν τη ζωή πολύ στα σοβαρά και, το πιο σημαντικό, άτομα που τον θαυμάζουν, που του δείχνουν την εκτίμησή τους και τον κολακεύουν. Είναι μοναδικός στις ρομαντικές εκδηλώσεις κι όσα κάνει για να αρχίσει μια σχέση είναι αυθόρμητα και ειλικρινή. Ο Λέων όμως πρέπει να προσέχει γιατί ο συνδυασμός της γενναιοδωρίας του και της αφοσίωσής του καθώς και η ευπάθειά του στη κολακεία, μπορούν εύκολα να τον τυφλώσουν και να κάνει λάθος επιλογή. Ο μόνος τρόπος για ν’ αποφύγει μια πιθανή ερωτική απογοήτευση είναι να γίνει λίγο πιο εκλεκτικός και να μην πιστεύει ό,τι ακούει, ιδιαίτερα όταν αυτά είναι έπαινοι και κολακείες για το άτομό του.

Στο Λέοντα αρέσει η μεγάλη ζωή και οι ερωτικές σχέσεις  του έχουν την ίδια μεγαλοπρέπεια, όπως κι όλες οι άλλες εκδηλώσεις του. Θα γεμίσει δώρα το αντικείμενο της αγάπης του και θα το παρασύρει σ’ ένα στρόβιλο ρομαντικών διασκεδάσεων, σε χορούς και πάρτι και σε θεατρικές παραστάσεις, διαλέγοντας πάντα τις καλύτερες θέσεις, φυσικά.

zodia-zvdia-22