Λέων και Τύχη

zwdia-diprosopia

Κοινοποίηση:

Ο Λέων θεωρείται από μερικούς το πιο τυχερό από όλα τα σημεία του ζωδιακού, γιατί ακόμα και όταν όλα δείχνουν να πηγαίνουν στραβά, ξαφνικά κάτι παρουσιάζεται και τους σώζει την τελευταία στιγμή.

Αυτή τους η τύχη τροφοδοτείται εν μέρει από τη μεγάλη αυτοπεποίθησή τους, γιατί οι Λέοντες δίνουν την εντύπωση ότι μπορούν να κάνουν τα πράγματα να συμβαίνουν μόνο με τη δύναμη της πίστης τους ότι όλα θα πάνε προς το καλύτερο.

Γενικά είναι τυχεροί με τις σχέσεις  τους, αφού η ηλιακή τους φύση τείνει να φέρνει στην επιφάνεια τα καλύτερα στοιχεία των άλλων.

zodia-zvdia-22

Ο Οίκος του Λέοντα είναι ο Πέμπτος Οίκος, που σχετίζεται με τα τυχερά . Στους Λέοντες αρέσουν τα μεγάλα στοιχήματα και επειδή είναι κατά κάποιο τρόπο θεατρίνοι, το κάνουν με στυλ –είτε κερδίζουν είτε χάνουν. Ωστόσο, χρειάζεται να προσέχουν, γιατί σαν Σταθερό ζώδιο, γίνονται συχνά επίμονοι.

Παρόλο που τις περισσότερες φορές έχουν την τύχη με το μέρος τους, ξέρουν τι σημαίνει σκληρή δουλειά και αναγνωρίζουν ότι μπορεί να είναι ο μόνος τρόπος για να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά τους.

Ακόμη και αν ένα αποτυχημένο εγχείρημα καταλήξει σε οικονομικές απώλειες, οι Λέοντες δεν θα αποθαρρυνθούν, γιατί θα το θεωρήσουν απλώς μια προσωρινή καθυστέρηση και επομένως θα συνεχίσουν το δρόμο τους.

Παρόλο που πολλοί Λέοντες είναι ιδιαίτερα τυχεροί, αυτό μπορεί να εξηγηθεί ως ένα σημείο από το φυσικό μαγνητισμό τους που έλκει τους ανθρώπους και ευρύνει την «τυχερή» τους εικόνα. Στην πραγματικότητα η τύχη τους βασίζεται σε μια αισιόδοξη φύση και στην αποφασιστικότητα.