Λέων με Ωροσκόπο Παρθένο

Κοινοποίηση:

Ο συγκεκριμένος συνδυασμός δεν είναι και ο πιο ευνοϊκός.

Ο συνδυασμός Λέων με Παρθένο δημιουργεί ένα άτομο που απολαμβάνει τον έλεγχο και «βοηθάει» με το να λέει τι «πρέπει» να κάνεις. Είναι ένας περήφανος (Λέων) ξερόλας (Παρθένος).

Αν θέλετε να σας πουν κάτι συγκεκριμένο, φερθείτε σαν χαζοί.

zodia-zvdia-22

Οι Λέοντες με Ωροσκόπο Παρθένο θέλουν να δίνουν διαλέξεις για αυτά που ξέρουν καλύτερα από εσάς. Για να σας πουν αυτό που θέλετε, απλά δηλώστε την άγνοιά σας ακόμα και αν ξέρετε καλύτερα από αυτούς τα γεγονότα.

Δεν θα ήταν περίεργο αν βρίσκατε έναν Λέων με Ωροσκόπο Παρθένο να διορθώνει τη δουλειά σας ξεχνώντας τα πτυχία σας. Απλά χαμογελάστε και σκεφτείτε τα προνόμια που θα σας φέρει αυτή η συμπεριφορά.

Αν και υπάρχει ο Ωροσκόπος Παρθένος, θα υπάρχει κάτι έντονο που θα θυμίζει Λέων.

Οι Λέοντες είναι δυνατά ζώδια, και σπάνια κυριαρχούνται από κάποιο άλλο ζώδιο. Αυτός ο Λέων θα είναι ακόμα το Λιοντάρι. Η Παρθένος απλά τον κάνει λιγότερο επιδειξία και μειώνει τους εκφοβισμούς που προκαλεί στους άλλους.

Ο Λέων με Ωροσκόπο Παρθένο δεν θα είναι με κάποιον που προσπαθεί να τον δέσει ή να τον περιορίσει. Λατρεύει την ελευθερία και η Παρθένος είναι ένα από τα εργένικα ζώδια σαν τον Τοξότη.

Η ορμητικότητα είναι ένα μεγάλο κομμάτι του Λέων. Αν και θα διατηρήσει τους επιχειρηματικούς, ζωτικούς και φιλόδοξους στόχους, η Παρθένος θα τον κάνει επικριτικό.

Μιας και ο Λέων είναι παρορμητικός και ανυπόμονος, όταν συνδυαστεί με τον Ωροσκόπο Παρθένο, ο συγκεκριμένος Λέων δεν θα διστάσει να κριτικάρει ανθρώπους που δεν έχουν την ικανότητα να κάνουν πράγματα με το σωστό τρόπο.

Ίσως είναι νευρικοί και ιδιότροποι, δημιουργώντας προβλήματα στις φιλίες, στις συνεργασίες και στις προσωπικές τους σχέσεις.

Η υπερηφάνεια του Λέων θα είναι τονισμένη. Θα πρέπει να ελέγξει έτσι ώστε να μην γίνει φαντασμένος σε ρομαντικές καταστάσεις ούτε αλαζονικός γενικά.