Love Tesτ. Βρείτε αν και πόσο τελικά σας αγαπά?!

τεστ-ερωτικο-zwdia-ερωτοσκοπιο

Κοινοποίηση:

Love Tesτ. Βρείτε αν και πόσο τελικά σας αγαπά?!

Χιλιάδες τα τεστ που βγάζουν κατά καιρούς διάσημοι ψυχολόγοι και σχετικά ιδρύματα, εν σχέση με την ένταση και την διάρκεια των συναισθημάτων μεταξύ συντρόφων αλλά και νέων επαφών.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο διαχωρισμός γίνεται με βάση το ζώδιο, και πως αποδεικνύει έκαστο την αγάπη και εκφράζει τα ερωτικά αισθήματα του.

Αν έχετε σχέση με το ζώδιο…:

zodia-zvdia-22

Σε ένα Κριό, μόνο ένα πράμα μπορεί να δουλέψει για να πάρετε και εσείς τις απαντήσεις γύρω από το αν υπάρχουν αληθινά συναισθήματα. Μιας και είναι αρκετά παρορμητικός, απομακρυνθείτε για μερικές μέρες, χωρίς επικοινωνίες και συναντήσεις, και αφήστε να σας ψάξει από την πλευρά του. Αν το κάνει μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες, να είστε σίγουροι ότι του λείψατε.

Για τους Ταύρους τα πράματα είναι πιο εύκολα. Τα παιδιά της Αφροδίτης είτε σας συμπαθούν πολύ, είτε δεν τους ενδιαφέρετε καθόλου, θα φροντίσουν λίαν συντόμως να σας το που, ούτε καν να το υπονοήσουν. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να τους κοιτάξετε κατάματα, και απλά να τους ρωτήσετε τι σκέψεις κάνουν γύρω από το πρόσωπο σας.

taro-99

Τα Διδυμάκια είναι τύχη να είναι δίπλα σας. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σας θέλουν, και να βρίσκονται στην ζωή σας. Σίγουρα η ένταση και οι ρυθμοί τους, μπερδεύουν τους τρίτους, που δεν καταλαβαίνουν, αν τους θέλουν για εραστές ή για φίλους. Δεν κρατάνε καθόλου κρυφά τα λόγια τους, άρα από τις πρώτες στιγμές της γνωριμίας θα σας πουν τι ζητούν.

Τον ρομαντικό Καρκίνο, θα τον ελέγξετε για το αν πραγματικά έχει συναισθήματα για εσάς, μόνο με το να του κάνετε μια σύντομη ερωτική εξομολόγηση, ή έστω να του εκφράσετε το αισθηματικό σας ενδιαφέρον, και αν άμεσα χωρίς καμία καθυστέρηση, σας πει κάτι ανάλογο, τότε να είστε σίγουροι, ότι έχετε όντως παγιδεύσει την καρδιά του.

Με τον Βασιλιά Λέοντα, όλα έχουν την σημασία τους, ακόμη και η πιο μικρή λεπτομέρεια. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το τεστ θα το περάσετε εσείς, και θα είναι και από ψιλή κρησάρα. Ετοιμαστείτε για ερωτήσεις για το παρελθόν σας, δράσεις του τώρα αλλά και έμμεσες προτάσεις για τους δύο σας. Αν αυτά που θα εισπράξει ο Λέοντας του αρέσουν, έχετε αυτόματα γίνει ταίρι του.

tarw-oroskopio-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ένας Παρθένος που δεν ξέρει τι θέλει και πώς να το κατακτήσει, το μόνο σίγουρο είναι ότι για αρχή, θα κοιτάξει τα γύρω περιβάλλοντα – άτομα σας, να δει αν είναι συμβατά με το ίδιο. Δεν θα περιμένετε εντάσεις και ακρότητες από ένα τέτοιο ζώδιο, παρά μόνο αργές και σταθερές κινήσεις που χτίζουν την αγάπη μέσα του. Μόλις θα είναι έτοιμος, θα σας κάνει να το καταλάβετε ή θα χρειαστεί να μεσολαβήσουν τρίτα άτομα επ’ αυτού.

Οι αεράτοι Ζυγοί, θα σας παιδέψουν αρκετά και επί τούτου, και μέχρι να σας αποκαλύψουν τα ερωτικά τους μυστικά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να υπάρχετε στον χώρο τους, όσο πιο απλά μπορείτε. Μην του δώσετε άμεσα και ευθέως την προσοχή σας. Ο Ζυγός που τον ενδιαφέρετε, θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να σας ερμηνεύσει, αλλά σαν ασταμάτητος που είναι, θα σας πει αυτό που έχει μέσα στο μυαλό του.

Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia

Ο Σκορπιός είναι μια ακόμη περίπτωση δύσκολου και ακατανόητου ζωδίου, που δεν μπορεί εύκολα να γίνει κατανοητός και αντιληπτός. Το μόνο που μπορεί να σας δείξει, αν υπάρχουν συναισθήματα κάτω από αυτό το αυστηρό προφίλ, είναι να του υποδείξετε χαλαρά το ενδιαφέρον σας και όλα τα άλλα, θα έρθουν από την δική του την πλευρά …άμεσα!

Ο Τοξότης έχει μόνο ένα κουμπί, που μπορεί να φανερώσει την αλήθεια των αισθημάτων του. Αν είστε σε σχέση απομακρυνθείτε τεχνηέντως και αν άμεσα σας αναζητήσει, και με έντονο τρόπο, να είστε βέβαιοι, ότι αυτό είναι μιας μορφής έμμεσης κτητικότητας και διεκδίκησης.

Για τους δεινόσαυρους του ζωδιακού τους Αιγόκερους, που όλα κινούνται σε πιο ζεν και αργούς ρυθμούς, θα πρέπει και εσείς αντίστοιχα, να είστε άνετοι και όχι πιεστικοί. Είναι ντροπαλά άτομα, που για να τους εξωτερικεύσετε τα αληθινά τους συναισθήματα, θα πρέπει να δείτε κατά πόσο, επιθυμούν να περνούν την ώρα τους μαζί σας, αλλά και πόσα πράματα σας εκμυστηρεύονται από την ζωή τους.

tarw-wroskopio-4

Υδροχόοι! Εδώ το σκαπτικό μηχάνημα χτύπησε συμπαγή βράχο. Μόνο δύο επιλογές έχετε σε αυτήν την περίπτωση..αν σας ενδιαφέρει ένας Υδροχόος. Πρώτη: Μόλις ακούσετε το ζώδιο, να φύγετε τρέχοντας, χωρίς να κοιτάτε πίσω. Δεύτερη: Πείτε τους ευθέως για ποιον λόγο ζητάτε την παρέα – συντροφιά του, και αφήστε όλα τα άλλα στους δικούς του ρυθμούς. Αν θέλει θα σας το πει, αν δεν θέλει… δεν πειράζει.

Τα Ψαράκια που είναι αγαπητά σε όλο τον κόσμο, είναι και η πιο εύκολη και συμβατή περίπτωση συντρόφου – νέας γνωριμίας. Είναι τόσο συμπαθητικά που πιθανόν και να σας μπερδέψουν με τις προθέσεις τους, αγνά φιλικές ή ερωτικές. Εκφράστε τα αληθινά σας συναισθήματα και αφήστε την άλλη πλευρά, να σας πει τι πραγματικά θέλει.

zwdia