Μελλοντικές προβλέψεις για σχέσεις και καριέρα!

πανσεληνος-στο-ζωδιο-του-σκορπιου-zwdia-ζωδια

Μελλοντικές προβλέψεις για σχέσεις και καριέρα!

Οι μέρες μέχρι την λήξη του μήνα, έχουν πολλές ανατροπές, που θα κάνουν να ζώδια να δουν την καθημερινότητα του, με μια άλλη ματιά.

Προβλέψεις πιο αναλυτικά:

Κριός

zodia-zvdia-22

Ο ερωτισμός που υπάρχει μέσα στην εργασία σας, θα πρέπει να περιοριστεί καθώς έχει ήδη αρχίσει να γίνεται αντιληπτός. Η ερχόμενη έκλειψη θα φέρει άσχημες αποκαλύψεις για τους απρόσεχτούς.

Ταύρος

Μην λέτε τίποτα για το ερωτικό σας παρόν, σε άτομα που ξέρετε ότι πιθανόν και να μεταφέρουν τα λεγόμενα σας στον πρώην σας. Δεν είστε για άλλα προβλήματα και ζήλιες πάλι.

Δίδυμοι

Έχετε πολλά ζητήματα που αφορούν την οικογένεια και την εργασία σας, που θέλουν την φροντίδα σας. Αυτό σίγουρα σας δείχνει ακόμη πιο αγαπητούς σε όλους.

Μελλοντικές προβλέψεις για σχέσεις και καριέρα!

taro-tarw

Καρκίνος

Μην κάνετε κάτι άκρως επιθετικό για να τραβήξετε την ερωτική προσοχή κάποιου, που ήδη σας έχει δώσει τις πολύ συγκεκριμένες του απαντήσεις, για το τι ζητά από εσάς.

Λέων

Διαβάστε τις συμπεριφορές των άλλων που σας προσεγγίζουν και μην ρωτάτε πολλά. Μόνο έτσι μπορείτε να βγάλετε τα ασφαλή σας συμπεράσματα για τις προθέσεις τους.

Παρθένος

Περνάτε πολύ χρόνο μπροστά σε έναν υπολογιστή που όμως και τελικά δεν σας δίνει κάτι αληθινό – χειροπιαστό. Επίσης το Καλοκαίρι είναι εδώ και πρέπει να το απολαύσετε.

zwdia - love

Ζυγός

Οι μέρες έχουν πολλές και καλές αλλαγές μέσα στην οικογενειακή – προσωπική σας ζωή, που θα σας απαλλάξουν από άγχος και ψυχολογικές αναστατώσεις.

Μελλοντικές προβλέψεις για σχέσεις και καριέρα!

Σκορπιός

Υπάρχει ήδη κάτι από τα παλιά που σας ψάχνει με τον τρόπο του. Δεν είστε ακόμη έτοιμοι σε όλα, και πόσο μάλλον εσείς που ήδη έχετε δημιουργήσει κάτι καινούργιο.

Τοξότης

Μην χρονομετράτε τον άνθρωπο σας, από την στιγμή που έχει πει κάτι και μέχρι πότε θα το κάνει πραγματικότητα. Αυτό είναι ήδη κάτι καταπιεστικό πάνω του.

zwdia-zodia-astrologia-65

Αιγόκερως

Μέσα από τόσες προσπάθειες που έχετε καταβάλει στην εργασία – επενδύσεις σας, έχει πια φτάσει στο χρονικό όριο, για να έχετε και τις σχετικές εισπράξεις – ανταμοιβές.

Μελλοντικές προβλέψεις για σχέσεις και καριέρα!

Υδροχόος

Το άτομο που κατά καιρούς, σας επισκέπτεται και μετά φεύγει, μάλλον προσπαθεί με τον τρόπο του να σας περάσει ένα μήνυμα ότι θέλει κάτι, αλλά δεν το τολμά.

Ιχθείς

Λίγος χρόνος έχει μείνει ακόμη μέχρι να συναντηθείτε με το ταίρι σας, που μένει μακριά. Από το Φθινόπωρο αυτό το πρόβλημα, θα πρέπει και οι δύο να το λύσετε.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88