Μελλοντικές προβλέψεις για τα ζώδια μέχρι τέλος του 2017

αφροδιτη-στο-ζωδιο-του-κριου-γυναικα-κριος-zwdia-ωροσκοπιο

Κοινοποίηση:

Μελλοντικές προβλέψεις για τα ζώδια μέχρι τέλος του 2017

Το έτος σιγά – σιγά φεύγει και αναγκάζει όλα τα ζώδια, να επισπεύσουν τις σκέψεις και τις ανάλογες του δράσεις, για να ολοκληρώσουν παλιές – ημιτελείς υποθέσεις, σε όλους τους τομείς της ζωής τους.

Πιο αναλυτικά … :

Οι Κριοί και οι Σκορπιοί , είναι αυτοί, που θα πάρουν τελικά τα ηνία σε όλες τις καταστάσεις της ζωής τους, και θα αναγκαστούν τα δώσουν λύσεις που ίσως και να είναι δύσκολες. Καμία μέτρια κατάσταση δεν θα συνεχιστεί μέσα στο 2018. Αυτό που θα σας στηρίξει, θα είναι και η πολλή καλύτερη σας οικονομική δυναμική… μόνιμα πια!
Αστρολογική εύνοια : **

zodia-zvdia-22

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Δυναμική και πιο έντονη θα είναι η παρουσία των Ταύρων και των Υδροχόων, μέσα στον ζωδιακό κύκλο, που σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή πολλών. Αυτό σημαίνει, άφθονο χρήμα, καινούργιοι έρωτες αλλά και ματιές από παλιές αγάπες. Πιθανότητα για πολλούς μετοίκησης ή ταξιδιού στο εξωτερικό.
Αστρολογική εύνοια : ***

zvdia-098ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς οι Δίδυμοι και οι Ιχθείς, τρέχετε και δεν φτάνετε. Είναι τόσο πολλά τα θέματα, σε κάθε τομέα της ζωής σας… που πρέπει να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό για να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι και πάνω από όλα, εσείς δικαιωμένοι.
Αστρολογική εύνοια : ***

Μάλλον κάτι συναισθηματικό έχει πιαστεί Καρκίνοι και Παρθένοι, μέσα στην ευαίσθητη καρδιά σας, και δεν σας επιτρέπει να κάνετε τις κινήσεις που θέλετε και όπως τις θέλετε. Μην το κάνετε αυτό, πραγματικά δεν σας αξίζει. Ενεργοποιηθείτε. Τύχη στα οικονομικά σας για το επόμενο διάστημα.
Αστρολογική εύνοια : **

taro-zodia-098

Όλοι οι Λέοντες και οι Αιγόκεροι, έχουν πραγματικά βάλει στοίχημα με τον εαυτό τους, να λύσουν όλες τις δύσκολες καταστάσεις και σχέσεις όλων των ειδών, μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Μόνο ότι αξίζει θα συνεχίσει στο πλάι σας τελικά. Τα οικονομικά σας, θα σας ανεβάσουν σε άλλα επίπεδα.
Αστρολογική εύνοια : ***

Αν εσείς οι Ζυγοί και οι εξίσου δυναμικοί Τοξότες, δεν πάρετε πίστη και δυναμική μέσα από την ασταμάτητη προσωπικότητα σας, απλά να είστε σίγουροι ότι κανείς, δεν μπορεί να σας προσφέρει το παραμικρό. Εσείς είστε αυτοί λοιπόν, που θα πάρουν τις τελικές αποφάσεις, γύρω από τελικούς χωρισμούς και μόνιμες επανασυνδέσεις.
Αστρολογική εύνοια : **

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Νοεμβριου αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia