Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Απριλίου 2014 για το ζώδιο του Αιγόκερω

το-ζωδιο-του-αιγοκερω

Κοινοποίηση:

Αν και θα υπάρξει αρκετό άγχος στη ζωή σας από κάποιους παράγοντες αυτό το μήνα, η ερωτική σας ζωή δεν θα αποτελέσει έναν από αυτούς. Ο Μεγάλος Σταυρός που θα δημιουργηθεί στα μέσα του μήνα θα είναι μία έντονη ευθυγράμμιση του Άρη, του Δία, του Ουρανού και του Πλούτωνα, η οποία θα κορυφωθεί από τα μέσα Απριλίου μέχρι το τέλος του μήνα, αλλά εκτός αν ο γάμος σας είναι δυστυχισμένος, δεν πρόκειται να επηρεαστεί η σχέση σας. Αν όμως, είστε σε κατάσταση χωρισμού, ίσως υπάρξουν κάποιες αλλαγές στη σχέση σας.

 

Για την πλειοψηφία των Αιγόκερων, η ένταση θα επικεντρωθεί σε μία οικογενειακή ή επαγγελματική κατάσταση, αφήνοντας τα ερωτικά σας ελεύθερα για να καρποφορήσουν. Αν είστε ελεύθεροι όταν ξεκινήσει ο μήνας, θα έχετε μία απίστευτη ευκαιρία να βιώσετε μία νέα ερωτική πιθανότητα στις 29 του μηνός, εξαιτίας της ηλιακής έκλειψης. Η έκλειψη αυτή θα λάβει χώρα στον ερωτικό τομέα του χάρτη σας και θα απολαύσετε την επικοινωνία, καθώς ο Ερμής θα βρίσκεται στον ίδιο τομέα ακριβώς. Αν είστε ήδη με ένα πρόσωπο, ίσως ανταλλάξετε όμορφες ερωτικές κουβέντες για πρώτη φορά.

 

Αν είστε παντρεμένοι και αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, θα έχετε την ευκαιρία να το λύσετε στις 17 και 18 Απριλίου. Ακόμα και αν η σχέση σας είναι σταθερή, αυτές τις μέρες θα βελτιωθεί η επικοινωνία και η επαφή σας θα αλλάξει προς το καλύτερο.

zodia-zvdia-22