Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Απριλίου 2014 για το ζώδιο των Διδύμων

το-ζωδιο-των-διδυμων

Κοινοποίηση:

Η ερωτική και η κοινωνική σας ζωή θα είναι αρκετά δύσκολες αυτό το μήνα, δυστυχώς. Ο Άρης συνεχίζει να ταξιδεύει ανάδρομος στον τομέα του έρωτα, και θα συμμετάσχει σε ένα αρκετά αγχωτικό γεγονός για το μεγαλύτερο μέρος του Απριλίου, που ονομάζεται, Μεγάλος Θεμελιώδης Σταυρός. Σε αυτόν τον σχηματισμό, τέσσερις πλανήτες θα συμμετάσχουν παράγοντας τετράγωνα την ίδια στιγμή. Στη δική σας περίπτωση, η μεγαλύτερη ένταση θα έρθει στην διάθεση και τη λήψη έρωτα, όπως επίσης και στην οικειότητα με τον σύντροφό σας.

 

Στις 8 Απριλίου, θα πάρετε μία πρώτη γεύση για αυτά που θα έρθουν και θα νιώσετε στριμωγμένοι σε μία αδύνατη επιλογή ανάμεσα σε ένα φίλο και έναν εραστή. Αν σας ζητήσουν να διαλέξετε, θα θυμώσετε σίγουρα. Το πρόβλημα είναι πως θα διοχετεύσετε λάθος αυτόν τον θυμό και θα λάβετε δράση που στο τέλος θα σας πληγώσει.

 

Στις 15 Απριλίου, η Σεληνιακή Έκλειψη στον τομέα των σχέσεων, παρέα με τον Μεγάλο Θεμελιώδη Σταυρό, ίσως οδηγήσει στο τέλος ενός έρωτα. Θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε τουλάχιστον κάτι στην σεξουαλική σας ζωή… ή στην απουσία της.

zodia-zvdia-22

 

Μαζί με το άγχος, την ίδια στιγμή μαζί με ένα φίλο θα συνεχίσετε να δοκιμάζεστε στη σχέση σας και ίσως να μην καταφέρετε να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια. Αν η σχέση σας δημιουργεί μόνο προβλήματα, ίσως πρέπει να αναρωτηθείτε γιατί βρίσκεστε. Κοντά στις 29 του μηνός θα μπορέσετε να ψάξετε για τη ψυχή σας, πράγμα ανεκτίμητο.