Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Απριλίου 2014 για το ζώδιο του Καρκίνου

το-ζωδιο-του-καρκινου

Κοινοποίηση:

Ίσως είναι αδύνατον να συγκεντρωθείτε πάνω στην ερωτική σας ζωή αυτό το μήνα. Αυτό οφείλεται στον Μεγάλο Σταυρό που θα δημιουργηθεί, γεμίζοντας το ωροσκόπιό σας με ένταση και αλλαγές σε προσωπικούς, επαγγελματικούς και οικογενειακούς τομείς.

 

Και πάλι, οι ελεύθεροι ή οι Καρκίνοι σε νέα σχέση, θα έχουν κάποιες ευκαιρίες στον έρωτα. Στις 11 Απριλίου, θα αποφασίσετε μαζί με τον σύντροφό σας τη καλύτερη πορεία δράσης, η οποία θα είναι να αποδράσετε εντελώς πηγαίνοντας διακοπές μαζί. Όσο πιο μακριά ταξιδέψετε τόσο το καλύτερο! Αν μπορέσετε να το καταφέρετε αυτό, θα απολαύσετε απίστευτη υποστήριξη στις 17 και 18 του μηνός. Ύστερα, στις 25 Απριλίου, τα ζητήματα της καρδιάς θα είναι τόσο καταπληκτικά που ίσως συνειδητοποιήσετε πως ο σύντροφός σας έχει μακροχρόνιες πιθανότητες σχέσης μαζί σας.

 

Αν είστε παντρεμένοι, όμως –ή σε σοβαρή σχέση – η ιστορία αγάπης αυτό το μήνα ίσως να μην έχει καλό τέλος. Αυτό θα οφείλεται στον Μεγάλο Πύρινο Σταυρό. Τέσσερις πλανήτες, ο Άρης, ο Δίας, ο Ουρανός και ο Πλούτωνας, θα σχηματίσουν τετράγωνα ταυτόχρονα που θα σας γεμίσουν με δοκιμασίες. Αν είστε σε ένα γάμο για το καλό των παιδιών σας, ή εξαιτίας των οικονομικών, ή απλά επειδή φοβάστε να κάνετε την κίνηση, το σύμπαν θα σας ταρακουνήσει αρκετά.

zodia-zvdia-22

 

Φυσικά, δεν θα τελειώσει κάθε σχέση κάτω από αυτό το άγχος. Για κάποιους, ίσως τελειώσει μία επαγγελματική συμμαχία ή μία οικογενειακή σχέση που υποφέρει. Όπως και να έχει, η ερωτική σας ζωή δεν θα γίνει πιο εύκολη. Ψάξτε για υποστήριξη από φίλους από τις 26 έως τις 30 Απριλίου. Αυτοί θα έχουν τη σοφία που χρειάζεστε.