Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Απριλίου 2014 για το ζώδιο του Κριού

το-ζωδιο-του-κριου

Κοινοποίηση:

Αυτός θα είναι ένας αρκετά καθοριστικός μήνας για εσάς, όσον αφορά τις σχέσεις. Ενώ ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, θα περάσει στο ζώδιό σας στις 7 Απριλίου, επιτρέποντάς σας να μιλήσετε με ευκολία μέχρι τις 23 του μηνός, αυτό δεν σημαίνει πως τα λόγια σας θα είναι αρεστά στο σύντροφό σας.

 

Στην πραγματικότητα, μία σειρά από έντονα αγχωτικές επαφές του Ερμή με τους άλλους πλανήτες θα κλιμακώσουν τις καταστάσεις με αποκορύφωμα τη Σεληνιακή έκλειψη στον τομέα των σχέσεών σας στις 15 Απριλίου. Η Αστρολογία από τις 14 έως τις 24 Απριλίου, δεν θα φέρει γλύκα και φως στην ερωτική σας ζωή.

 

Αντίθετα, αν μία σχέση κρέμεται από μία κλωστή, να υπολογίζετε πως αυτό το μήνα θα κοπεί εντελώς. Αν μία σχέση τελειώσει κάτω από την επιρροή της Σελήνης, να είστε σίγουροι πως θα είναι τελικό. Δεν υπάρχει γυρισμός όταν δύο άνθρωποι χωρίζουν κατά τη διάρκεια έκλειψης.

zodia-zvdia-22

 

Από την άλλη μεριά, αν συμβεί αυτό θα ξέρετε μέσα στη καρδιά σας πως αυτός ήταν ο μόνος τρόπος. Αυτός ο χωρισμός θα είναι μακρύς, με αποτέλεσμα και οι δύο να νιώσετε καλύτερα μακροχρόνια καθώς θα είστε έτοιμοι να αποδεχτείτε το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή σας.

 

Αν μία σχέση επιβιώσει αυτόν τον έντονο μήνα, να είστε σίγουροι πως θα κρατήσει. Και πάλι, μην υποθέσετε αν περάσει ο Απρίλιος και αφήσει άθικτη τη σχέση σας, πως θα είναι τα πάντα εύκολα.