Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Απριλίου 2014 για το ζώδιο του Λέοντα

το-ζωδιο-του-λεων

Κοινοποίηση:

Ο Απρίλιος θα είναι έντονος μήνας για πολλούς και διαφορετικούς λόγους, αλλά όσον αφορά τα έρωτα, τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα. Στην αρχή, ίσως σκεφτείτε πως θα ξεπεράσετε αυτή την δύσκολη ενέργεια χωρίς να επηρεαστείτε. Όχι τόσο γρήγορα… Η επιρροή θα σας ξαφνιάσει με τον πιο άβολο και ξαφνικό τρόπο.

 

Θα ξεκινήσετε να βλέπετε τα προβλήματα γύρω στις 8 του μηνός, αλλά εκεί που θα δυσκολέψουν πραγματικά, είναι από τις 15 έως τις 24. Θα υπάρξουν προειδοποιητικά σημάδια όσον αφορά την επικοινωνία και τον έρωτα. Η σεληνιακή έκλειψη στις 15 Απριλίου θα φέρει ένα τεράστιο ηθικό δίλημμα ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας. Αυτό μπορεί να είναι η ανακάλυψη κάποιων πραγμάτων από το παρελθόν του συντρόφου σας μέχρι τη διαφορά προοπτικής σε ένα πνευματικό ζήτημα.

 

Όποια και αν είναι η κατάσταση, θα υπάρξει μία τεράστια αντιπαράθεση, συγκεκριμένα στις 21 και 22 του μηνός, όπου θα αποκαλυφθούν μυστικά. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως η σχέση θα καταστραφεί. Στις περισσότερες καταστάσεις θα μπορέσετε να διορθώσετε το πρόβλημα, ακόμα και αν συμφωνήσετε πως διαφωνείτε στο τέλος. Και πάλι θα υπάρξουν τσακωμοί που δεν θα μπορέσετε να αγνοήσετε.

zodia-zvdia-22