Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Απριλίου 2014 για το ζώδιο του Σκορπιού

το-ζωδιο-του-σκορπιου-ωροσκοπιο

Κοινοποίηση:

Φαίνεται πως θα είστε από τους τυχερούς που θα γλιτώσουν από τα ερωτικά προβλήματα αυτό το μήνα. Φυσικά, θα υπάρξουν εντάσεις σε άλλους τομείς, αλλά τουλάχιστον η ερωτική σας ζωή θα είναι υπέροχη. Στις 11 Απριλίου, η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας θα σας βοηθήσουν με απίστευτους τρόπους. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ένα υπέροχο ραντεβού με τον σύντροφό σας, όπως επίσης και το αίσθημα πως η σχέση σας βρίσκεται στο καλύτερο σημείο.

 

Αν είστε ελεύθεροι, είναι πιθανό να γνωρίσετε κάποιον με τον οποίο θα πιστέψετε πως θα ζήσετε το απόλυτο παραμύθι. Αυτό θα συνεχιστεί στις 17 και 18 Απριλίου, καθώς η Αφροδίτη θα δημιουργήσει υπέροχες επαφές με άλλους πλανήτες.

 

Στις 25 του μηνός, ίσως δεσμευτείτε. Αν βγαίνετε με κάποιον εδώ και λίγο καιρό, θα αποφασίσετε να περάσετε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο. Μία άλλη πιθανότητα είναι να συζητήσετε με τον σύντροφό σας για το μέλλον, ή να κάνετε κάποιο παιδί.

zodia-zvdia-22

 

Τα πράγματα στη σχέση σας θα καλυτερέψουν αισθητά. Στις 29 του μηνός, η ηλιακή έκλειψη στον τομέα των σχέσεων μπορεί να φέρει καμπάνες εκκλησίας! Αν είστε ήδη παντρεμένοι, να περιμένετε μία νέα αρχή στο γάμο σας. Ίσως αποφασίσετε να ξεκινήσετε μία επιχείρηση μαζί, ή συζητήσετε για ταξίδια.