Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Απριλίου 2014 για το ζώδιο του Τοξότη

το-ζωδιο-του-τοξοτη-zwdio

Κοινοποίηση:

Αυτός ο μήνας θα είναι αρκετά δύσκολος για τους περισσότερους –αλλά για διαφορετικούς λόγους στον καθένα. Όσον αφορά εσάς τους Τοξότες, η ένταση θα αναπτυχθεί στον τρόπο που δίνετε και παίρνετε αγάπη.

 

Είτε επιλέξετε είτε όχι να επιτρέψετε σε αυτόν τον μήνα να σας αποκόψει από τα ζητήματα της καρδιάς, αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Το πιο πιθανό είναι να αντλήσετε δύναμη από την αισιοδοξία και τη πίστη σας, καθώς θα θυμάστε πως όσο και αν δυσκολέψουν τα πράγματα, ο Ήλιος θα βγει ξανά μετά από τη βροχή.

 

Αρχικά όμως ας μιλήσουμε για τα σύννεφα. Στις 7 του μηνός, ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, θα περάσει στο τομέα των σχέσεων, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 23 Απριλίου. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, αυτό θα βελτίωνε την επικοινωνία στη σχέση σας. Αυτή τη περίοδο, ωστόσο, θα ενεργοποιηθεί η αρνητική πλευρά του Ερμή, εξαιτίας κάποιων όψεων που θα σχηματιστούν στις 14 και 16 Απριλίου.

zodia-zvdia-22

 

Αυτό που θα κάνει τα πράγματα χειρότερα την ίδια περίοδο, είναι η σεληνιακή έκλειψη στον τομέα της φιλίας, φέρνοντας αλλαγές στην κοινωνική σας ζωή. Ίσως υπάρξουν αντιθέσεις ή νεύρα από τον σύντροφό σας, εξαιτίας καταστάσεων στον κοινωνικό σας κύκλο. Χωρίς την υποστήριξη του συντρόφου σας, θα χάσετε την ψυχραιμία σας με αποτέλεσμα να πείτε λόγια που θα μετανιώσετε αργότερα.

 

Αυτό το μήνα θα έχουμε επίσης έναν σχηματισμό που ονομάζετε Μεγάλος Σταυρός. Ο Άρης, ο Δίας, ο Ουρανός και ο Πλούτωνας θα σχηματίσουν ταυτόχρονα τετράγωνα μεταξύ τους. Αυτός ο Σταυρός θα σας κάνει να νιώσετε παγιδευμένοι και απογοητευμένοι από κοινωνικές ή ρομαντικές καταστάσεις. Ίσως νιώσετε πως δεν σας εκτιμούν, ή πως τα χρήματα χρησιμοποιούνται σαν τακτική για να διατηρηθεί ο έλεγχος μιας σχέσης.

 

Όπως και να έχει, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα, αλλά περιμένετε μέχρι να ηρεμήσει λίγο η ένταση, αν είναι δυνατόν –περίπου στο τέλος του μήνα. Τα καλά νέα είναι πως ένας συγγενής θα έρθει να σας σώσει και να βοηθήσει σε μία δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει η σχέση σας.