Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Απριλίου 2014 για το ζώδιο του Υδροχόου

το-ζωδιο-του-υδροχοου

Κοινοποίηση:

Να είστε ευγνώμων αν μπορέσετε να περάσετε αυτό το μήνα χωρίς πολλά γεγονότα στην ερωτική σας ζωή. Θα έχουμε μία έκλειψη και ταυτόχρονα έναν Μεγάλο σταυρό, μία σπάνια ευθυγράμμιση τεσσάρων πλανητών, και η προσωπική σας ζωή μάλλον θα παραμείνει ανεπηρέαστη.

 

Το πρόβλημα είναι πως η προσοχή σας θα απαιτηθεί κάπου αλλού στη ζωή σας, και σαν αποτέλεσμα θα αγνοήσετε τον σύντροφό σας εντελώς. Μία κατάσταση μπορεί να χρειαστεί τη φροντίδα σας ή ένα σημαντικό ζήτημα που έχει να κάνει με την επικοινωνία. Άλλη μία πιθανότητα είναι πως η σχέση σας με κάποιο αδερφό ή συνεργάτη θα είναι γεμάτη άγχος αυτό το μήνα, και θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε ένταση αναπτυχθεί.

 

Και πάλι, υπάρχει μία έντονη περίοδος που ίσως επηρεάσει τη σχέση σας. Από τις 14 μέχρι τις 16 του μηνός, τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα, εξαιτίας της επαφής του Ερμή (κυβερνήτη των ερωτικών σας) με τους υπόλοιπους πλανήτες. Ίσως να μην θελήσετε να πάρετε κάποια σημαντική απόφαση για την ερωτική σας ζωή αυτή τη περίοδο.

zodia-zvdia-22

 

Αν παρατηρήσετε πως ο σύντροφός σας αυτή την περίοδο είναι περισσότερο αντιδραστικός από ότι συνήθως, προσπαθήστε να μην κάνετε τα πράγματα χειρότερα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να το χειριστείτε με στοργή, καθώς το πιθανότερο είναι ο σύντροφος να μην είναι πραγματικά θυμωμένος μαζί σας. Βάλτε τα δυνατά σας να τον κατανοήσετε χωρίς να πείτε λόγια που δεν τα εννοείτε. Στις 29 και 30 Απριλίου, όμως, θα απολαύσετε μία γλυκιά και όμορφη συζήτηση μαζί του.