Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Απριλίου 2014 για το ζώδιο του Ζυγού

το-ζωδιο-του-ζυγου

Κοινοποίηση:

Φορέστε την πανοπλία σας και ετοιμαστείτε να προφυλάξετε την καρδιά σας αυτό το μήνα. Αν μπορέσετε δηλαδή. Χωρίς αμφιβολία, αυτός θα είναι ο πιο δύσκολος μήνας για εσάς και για πολλούς άλλους όσον αφορά τον έρωτα. Στη δική σας περίπτωση, οι δύσκολες πλανητικές ευθυγραμμίσεις θα σας χτυπήσουν άγρια, τουλάχιστον εσάς που διατηρείτε σοβαρές σχέσεις.

 

Στις 7 Απριλίου, ο Ερμής θα περάσει στον τομέα των σχέσεων, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 23 του μηνός. Ενώ στην αρχή θα πιστέψετε πως αυτό το φαινόμενο θα βελτιώσει την επικοινωνία στη σχέση σας, θα συμβεί ακριβώς το αντίθετο. Αυτό θα συμβεί επειδή ο Ερμής θα σχηματίσει αρκετά δύσκολες επαφές με άλλους πλανήτες, την ίδια στιγμή που η σεληνιακή έκλειψη θα χτυπήσει το ζώδιό σας στις 15 Απριλίου.

 

Τα λόγια θα είναι κοφτερά και αν δεν οδηγήσουν σε χωρισμό, θα υπάρξει σημαντική ζημιά στη σχέση. Θυμηθείτε πως αυτό ίσως να μην επηρεάσει την ερωτική σας σχέση σίγουρα –ίσως επηρεάσει κάποια επαγγελματική. Όπως και να έχει, θα νιώσετε την ένταση.

zodia-zvdia-22

 

Δυστυχώς, τα πράγματα δεν θα ηρεμήσουν πριν τις 24 Απριλίου. Η φιλική Ηλιακή έκλειψη στις 29 Απριλίου, θα φέρει θετικά νέα σε περίπτωση που έχετε κάποια νομικά ζητήματα στη ζωή σας. Αν είστε σε έναν χαρούμενο γάμο, θα υπάρξουν θετικά οικονομικά νέα που θα σας στα φέρει ο σύντροφός σας.