Μηνιαιες Ερωτικες Προβλεψεις Φεβρουαρίου για το ζωδιο του Αιγόκερω

το-ζωδιο-του-αιγοκερω

Κοινοποίηση:

Υπάρχουν υπέροχα νέα για εσάς στον ερωτικό τομέα! Τώρα που η Αφροδίτη επιτέλους ολοκλήρωσε την ανάδρομη πορεία της στο ζωδιο σας, νιώθετε πως η καρδιά σας ξύπνησε ύστερα από έναν άβολο και μακρύ ύπνο. Από τις 21 Δεκεμβρίου μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, ο πλανήτης του έρωτα και της αξίας ήταν ανάδρομος στο ζωδιο σας. Αυτό παρουσίασε μία περίοδο για να κοιτάξετε μέσα σας όσον αφορά τα ερωτικά και τα προσωπικά σας συναισθήματα. Αν τις τελευταίες εβδομάδες αναθεωρήσατε αυτούς τους τομείς, τότε μάλλον θα θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές.

Αυτό δεν σημαίνει πως θα αποφασίσετε να λήξετε μία σχέση –ειδικά αν τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Ίσως όμως αποφασίσετε να προσπαθήσετε περισσότερο στη σχέση σας, και όχι στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας. Ίσως, για παράδειγμα, η επαγγελματική σας ζωή ήταν προτεραιότητα για εσάς, με αποτέλεσμα ο σύντροφός σας να ένιωθε παραμελημένος. Αν ναι, τώρα θα δείτε τα πράγματα διαφορετικά. Όχι μόνο θα διορθώσετε λάθη που έγιναν στην ερωτική σας ζωή, αλλά θα υιοθετήσετε μία υπεύθυνη προσέγγιση που θα εξασφαλίσει μακροβιότητα στη σχέση σας.

Στις 24 του μηνός, η Αφροδίτη δημιουργεί έναν υπέροχο δεσμό με τον Κρόνο, προσθέτοντας ακόμα περισσότερη σταθερότητα στην ερωτική σας ζωή. Αν είστε ελεύθεροι και ένας φίλος σας συστήσει κάποιον, τώρα είναι που θα νιώσετε τις πιθανότητες στην ατμόσφαιρα.

zodia-zvdia-22

Αν είστε παντρεμένοι, στις 26 Φεβρουαρίου, ο σύντροφός σας ίσως σας σοκάρει με αναπάντεχα νέα που θα επηρεάσουν όλη σας την οικογένεια. Θα ενθουσιαστεί για αυτό αλλά εσείς θα είστε αυτοί που πρέπει να κρατήσουν τα πόδια τους γερά στο έδαφος.