Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ιανουαρίου για το ζώδιο του Αιγόκερω

το-ζωδιο-του-αιγοκερω

Κοινοποίηση:

Πολλοί μήνες περνούν ήσυχα, χωρίς κάτι σημαντικό να συμβαίνει όσον αφορά τον έρωτα. Αυτό βγάζει νόημα. Δεν γίνεται όλα τα δευτερόλεπτα της ζωής μας να είναι γεμάτα με ερωτικές αναμετρήσεις. Όμως, αυτό το μήνα, θα βιώσετε μία από τις πιο έντονες ερωτικά περιόδους του 2014. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο ζώδιό σας μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, φέρνοντας στην επιφάνεια όλων των ειδών τα άλυτα θέματα που έχουν να κάνουν με την ερωτική σας ζωή.

 

Είστε σε σχέση; Τότε, αυτός ο μήνας κρύβει πολλές πιθανότητες να φτάσετε στην αλήθεια για την ένωσή σας. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας την 1η του μηνός ίσως σας αναγκάσει να κυνηγήσετε αυτό που θέλετε, χωρίς να σκεφτείτε τις επιπτώσεις στον σύντροφό σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει μία επαγγελματική ευκαιρία ή μία απόφαση που έχει να κάνει με την οικογενειακή σας ζωή.

 

Θα επικεντρωθείτε στην προσπάθειά σας να αποκτήσετε μία θέση εξουσίας έτσι ώστε να αναπληρώσετε την ανασφάλεια που νιώθετε εσωτερικά. Μην πέσετε σε αυτή τη παγίδα, αλλιώς η σχέση σας θα υποφέρει! Θυμηθείτε πως η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σας μπορεί να πυροδοτήσει άσχημα συναισθήματα. Τώρα είναι η στιγμή να είστε απόλυτα ειλικρινείς με τον σύντροφό σας.

zodia-zvdia-22

 

Η Πανσέληνος στον τομέα των σχέσεων στις 15 Ιανουαρίου θα φέρει τα πάντα στο φως όσον αφορά τη σχέση σας. Στις 31 του μηνός, η Αφροδίτη γυρνά σε ορθή πορεία και ο Δίας θα σχηματίσει αντίθεση με τον Πλούτωνα. Η σχέση σας θα ευδοκιμήσει, αλλά μόνο αν προσπαθήσετε να την ενισχύσετε εσωτερικά.

 

Αν είστε ελεύθεροι, να περιμένετε μία συνάντηση με ένα ιδιαίτερο πρόσωπο. Πρέπει όμως να αγαπήσετε πρώτα τον εαυτό σας για να σας αγαπήσει κάποιος άλλος. Τα καλά νέα είναι πως το έχετε στο τσεπάκι σας.