Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ιανουαρίου για το ζώδιο των Διδύμων

το-ζωδιο-των-διδυμων

Κοινοποίηση:

Τα ερωτικά ζητήματα θα κυριαρχήσουν αυτό το μήνα. Θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα με την προσέγγισή σας καθώς και με κάθε δυσκολία που αντιμετωπίζετε σε αυτόν τον τομέα. Αυτό οφείλεται στην Αφροδίτη, τον πλανήτη του έρωτα, που θα είναι ανάδρομη όλο το μήνα στον 8ο Οίκο σας. Επίσης, η Νέα Σελήνη θα φωτίσει τον ίδιο τομέα του χάρτη σας την 1η του μηνός, οξύνοντας την επικέντρωσή σας. Αυτή είναι μία περιοχή του χάρτη σας όπου αφορά τις πηγές που μοιράζεστε με ένα άτομο. Αφορά την γύμνια της ψυχής.

 

Αν παλεύατε με την αποκάλυψη της ευάλωτης πλευράς σας στον σύντροφό σας, η φάση της ανάδρομης Αφροδίτης θα αποδειχτεί μάθημα για εσάς. Ξαφνικά θα νιώσετε πως δεν έχει μείνει τίποτα για να κρύψετε. Αυτό θα ισχύει ιδιαίτερα στις 16 Ιανουαρίου, όπου μαζί με τον σύντροφό σας θα κάνετε μία πολύ σημαντική συζήτηση.

 

Μην τρομάζετε. Θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε από τι είναι φτιαγμένη η σχέση σας αυτό το μήνα. Όταν ο σύντροφός σας βλέπει κάτω από την εξωτερική σας ομορφιά και κοιτά μέσα στο σκοτάδι και μερικές φορές στα πιο άσχημα κομμάτια της ψυχή σας, τότε περνά το απόλυτο τεστ της σχέσης σας. Επιτρέψτε στον σύντροφό σας να δει κάτω από την επιφάνεια αυτό το μήνα, καθώς είναι ο μόνος τρόπος να μάθετε αν αυτό που έχετε είναι αληθινό και αξίζει.

zodia-zvdia-22