Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ιανουαρίου για το ζώδιο του Καρκίνου

το-ζωδιο-του-καρκινου

Κοινοποίηση:

Με την αρχή του νέου χρόνου, όσον αφορά τον έρωτα, θα είστε αρκετά σοβαροί αυτό το μήνα. Αυτό οφείλεται στην ανάδρομη πορεία της Αφροδίτη στον τομέα των σχέσεών σας μέχρι τις 31 του μηνός, η οποία σας αναγκάζει να αναθεωρήσετε τη ζωτικότητα της σχέσης σας. Επίσης, η σκληρή Νέα Σελήνη την 1η Ιανουαρίου θα σας δώσει μία συμπεριφορά «όλα ή τίποτα» με τον σύντροφό σας.

 

Μην επιτρέψετε σε αυτό το γεγονός να σας εκφοβίσει. Η αλήθεια είναι πως αν υπάρχουν προβλήματα στη σχέση σας, δεν θα εκπλαγείτε. Ξέρετε εδώ και καιρό πως έπρεπε κάποια στιγμή να τα αντιμετωπίσετε μαζί με το σύντροφό σας. Το ερώτημα είναι το εξής: Θέλετε; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε αυτός ο μήνας είναι ιδανικός για να ξεκινήσετε τα ραντεβού και το φλερτ με το σύντροφό σας από την αρχή. Τι ήταν αυτό που σας τράβηξε μαζί; Επανασυνδεθείτε από εκεί, ακόμα και αν έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από τότε. Θα κάνετε απίστευτη πρόοδο στις 7 του μηνός.

 

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 15 του μηνός θα σας κάνει να καταλάβετε τι βρίσκεται  πραγματικά μέσα στη καρδιά σας. Είστε απόλυτα δεσμευμένοι ο ένας με τον άλλον ή είστε έτοιμοι να συνεχίσετε μόνοι τη ζωή σας;

zodia-zvdia-22

 

Αν είστε ελεύθεροι, μία παλιά φλόγα μπορεί να επιστρέψει στη ζωή σας γύρω στις 11 του μηνός και θα πλημμυρίσετε από σκέψεις  συμφιλίωσης. Όμως, στις 25 του μηνός, μία συζήτηση με αυτό το άτομο θα σας υπενθυμίσει γιατί τα πράγματα δεν δούλεψαν τη πρώτη φορά.